888 GEWKWN : ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / GEWKWN : ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ

GEWKWN : ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ

Ξεπουλήθηκε η Μακεδονία και σειρά έχουν Αιγαίο, Κύπρος και Ήπειρος, μην τους αφήσετε..

Η Ελλάδα δεν είναι μόνο η Μητέρα Πατρίδα μας. Είναι και η Εγγυήτρια της «Ζυριχικής Δημοκρατίας». Η Μητέρα μας, το 1964, όταν βομβαρδιζόταν η Τηλλυρία με βόμβες Ναπάλμ, δεν θέλησε, δεν μπόρεσε, δεν έτρεξε να μας βοηθήσει. Δεν επενέβη. Φοβήθηκε την Τουρκία. Το 1974, όταν η Χούντα (της Μητέρας) Πραξικοπηματικά επενέβη στην Κύπρο και η Τουρκία εισέβαλε, «λόγω αποστάσεως» (μάς είπε ο… Εθνάρχης Καραμανλής) δεν μπόρεσε να βοηθήσει. Ας σημειωθεί ότι ο Καραμανλής γύρισε στην Ελλάδα από το Παρίσι όταν θυσιάστηκε η Κύπρος. Και όταν……

η ελλαδική δημοκρατία βγήκε από τα κόκκαλα των Ελλήνων της Κύπρου τα ιερά και όχι από το Πολυτεχνείο(!) των Αθηνών…

Η Τουρκία διαχρονικά «γωνιάζει» και πανικοβάλλει την Ελλάδα. Έκαμε διάτρητη την Κυριαρχία της. Γελοιοποίησε κυριολεκτικώς την «ψυχραιμία» και τη «σύνεση» που μονίμως αντιτάσσει η Ελλάδα. Αυτή η «ψυχραιμία» και αυτή η «σύνεση» επαναλαμβάνονται σήμερα με κωμικοτραγικό ύφος. Η Τουρκία τρυπά τις κυπριακές θάλασσες και με βεβαιότητα θα τρυπήσει αύριο το Αιγαίο.

Και η επίσημη Ελλάδα; Βάφτισε τη «φοβία», την «αδυναμία» και την «υποταγή» στις τουρκικές επιθέσεις ως «συνετή» αντίδραση… Η Τουρκία, όμως, γνωρίζει την πραγματικότητα. Γνωρίζει ότι η Αθήνα είναι φοβισμένη (για να μη χρησιμοποιηθεί πιο κυριολεκτική λέξη). Αδυνατεί να αντιδράσει. Αδυνατεί, εξ αντικειμένου, να αμυνθεί στρατιωτικά στις καθημερινές Τουρκικές «Εισβολές» κατά της Κυριαρχίας της.

Τώρα, αυτές τις μέρες τι γίνεται; Τα ίδια και χειρότερα. Η Ελλάδα είναι και πάλιν «συνετή» και «ψύχραιμη». Δεν απαντά ΠΕΙΣΤΙΚΑ στις τουρκικές προκλήσεις. Δεν είναι όμως τώρα… προκλήσεις. Η Τουρκία παίρνει, αρπάζει, κατακτά. Χαρτογραφεί και τιτλοποιεί τα εδάφη και τις θάλασσές μας. Η επίσημη Αθήνα το «παίζει» νηφάλια ισχυρή δύναμη, η οποία κάθε στιγμή μπορεί να τιμωρήσει και να… διπλώσει την Τουρκία. Αυτά είναι τραγικές αστειότητες. Και ως επικοινωνιακή πολιτική και ως ουσιαστική στρατηγική. Και ως αποτρεπτική τακτική. Η Τουρκία ξέρει την αδυναμία τής «συνετής» Ελλάδος και προχωρεί (χωρίς αντίσταση) στο κενό της… «σύνεσης»…

Και η Ευρώπη; Η Ευρώπη για την Τουρκία δεν είναι πρόβλημα… Δεν λαμβάνει υπ’ όψιν ο Ερντογάν την Ευρώπη. Γιατί; Επειδή δεν πρόκειται να πάρει εναντίον του αποφάσεις τις οποίες θα μπορεί να υλοποιήσει. Και η Ελλάς και η Κύπρος, που ελπίζουν σε αποτρεπτική επέμβαση της Ευρώπης; Δεν γνωρίζουν ότι η Ευρώπη απλώς προειδοποιεί και απλώς καταγγέλλει; Δεν γνωρίζουν ότι ουδέν περισσότερο μπορεί να πράξει; Συμπέρασμα; Αθήνα και Λευκωσία τουλάχιστον ας παύσουν να εμπαίζουν με καθημερινές, ανόητες και απερίσκεπτες ρητορικές για «μέτρα» και «συμμαχίες» κατά των Τουρκικών νέων Εισβολών. Τουλάχιστον, αν δεν κατανοούν ότι όλα αυτά αυξάνουν την κατακτητική βουλιμία του Τούρκου, ας κατανοήσουν ότι ένας εξαπατημένος και απληροφόρητος Λαός (από μιαν αμήχανη Ηγεσία) ουδεμία ετοιμότητα και ουδεμία δυνατότητα έχει για οποιαδήποτε σοβαρή αντίδραση.

Η Τουρκία, ανεξαρτήτως των λόγων, των σκοπών και των παρανομιών της, όσα εξήγγειλε τα εφαρμόζει στην περιοχή. Όσα υπεσχέθη και είπε, τα πράττει. Και όσα προλέγει, θα τα υλοποιήσει… Η δική μας πλευρά δεν έχει πλέον την επιλογή να αντιμετωπίσει τους ατέλειωτους εξευτελισμούς της Κυριαρχίας της, με το βόλεμα της «σύνεσης» και της «ψυχραιμίας».

Είναι μόνο με στρατιωτική ΔΥΝΑΜΗ που μπορεί να επιτευχθεί η Αποτροπή… Αυτήν τη Στρατιωτική Δύναμη την έχει η Μητέρα και Εγγυήτριά μας; Μόνο η Ελλάδα μπορεί να αποτρέψει με επιτυχία την κατακτητική αλαζονεία της Τουρκίας. Μπορεί; Φαίνεται ότι δεν μπορεί……. sigmalive.com

Είμαστε Έλληνες…….

ΣΧΟΛΙΟ : το αφιερώνω σε όλους τους ‘’ έλληνες ’’ ηγέτες που μας πουλούσαν από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα……… Δεν φταίνε οι απλοί Έλληνες πολίτες …….Κάποια μικρά ανθρωπάκια , πήραν αποφάσεις που κατάστρεψαν ίσως για πάντα τη μεγαλόνησο, και την Ελλάδα….

Είμαστε Έλληνες, Έλληνες του πικρού καιρού και της Απελπισίας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μας πουλήσατε.

Το χετε ξανακάνει χρόνια πριν σ΄ άλλους αιώνες,

όταν μας ξεπουλούσατε στους Πέρσες.

Κι όμως ζήσαμε. Κι’ αντέξαμε σκλαβιές και κούρσα,

τα φέραμε δεξιά με την αναβροχιά και την ακρίδα.

Είμαστε Έλληνες. Δεν καρτερούμε τίποτα,

τώρα μας ρίξατε στους Τούρκους

το αίμα πότισε τη γη

κι αλυσοδέσανε βαριά τον Πενταδάκτυλο.

Είμαστε Έλληνες. Δεν καρτερούμε τίποτα,

απ΄ την Αθήνα τίποτα. Είμαστε Έλληνες

Έλληνες του πικρού καιρού

και της Απελπισίας.

Στην καρδιά του πελάγου

στο σταυρό του ορίζοντα

κραυγή κι’ οιμωγή η πατρίδα μου.

Αγρυπνούμε σ’ αυτή τη γωνιά, στ’ άκρο πέλαγο

στη μικρή μας πατρίδα επάνω. Η φωνή μας – αιώνες

παλιοί που δεν χάθηκαν. Τα’ όνειρο μας – αιώνες

που θάρθουν.

Αγρυπνούμε σ’ αυτή τη γωνιά και μαχόμαστε.

Η ελπίδα ακονιέται στην πίστη.

Είπε ο Άγιος Πορφύριος:

1. Θα γίνει κάποια Πολιτειακή Εκτροπή (μήπως θα είναι το νέο ξεπούλημα της Κύπρου του Αιγαίου, της Θράκης ……..)

2 Η Πολιτειακή Εκτροπή θα έχει σαν συνέπεια μεγάλη κοινωνική αναστάτωση.

3. Θα επέμβει ο στρατός για να αποκαταστήσει την τάξη και την ηρεμία στην χώρα. Δεν θα γίνει χούντα, απλώς ο στρατός θα επιβάλλει την τάξη για να μην επικρατήσει αναρχία στην χώρα!

4. Ο στρατός θα δώσει ειρηνικά την εξουσία σε πατριωτική Κυβέρνηση.

Με τις Ευχές του Αγίου Γέροντος ελπίζουμε η Χώρα μας να αποκτήσει πατριωτική κυβέρνηση που θα την βγάλει από το έρεβος και την οδύνη των τελευταίων ετών.

πηγη


Δείτε επίσης

ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕGA! ΉΤΑΝ ΠΟΥΤ@ΝΑ, ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛ@, ΤΗΝ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ. ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ. ΈΝΑ ΒΡΑΔΥ ΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΟΙΜΟΤΑΝ, ΤΟΥ…» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ Συγκλονιστικός ο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *