Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Για ρεκόρ ΓΚΙΝΕΣ. Έφυγε το πρωϊ η Κα Αλεξοπούλου απο την “Ελληνική Λύση” και το μεσημέρι ΞΑΝΑγύρισε, μέχρι τώρα παραμένει στον Βελόπουλο, αγνωστο τι κάνει … αύριο

Για ρεκόρ ΓΚΙΝΕΣ. Έφυγε το πρωϊ η Κα Αλεξοπούλου απο την “Ελληνική Λύση” και το μεσημέρι ΞΑΝΑγύρισε, μέχρι τώρα παραμένει στον Βελόπουλο, αγνωστο τι κάνει … αύριο

Ανακοινώθηκαν στην ολομέλεια της Βουλής οι τρεις επιστολές για ανεξαρτητοποίηση, επανένταξη και η αποδοχή της Αναστασίας – Αικατερίνη Αλεξοπούλου στην ΚΟ της Ελληνικής Λύσης..
Αναγνώστηκαν από την αντιπρόεδρο της Βουλής Σοφία Σακοράφα στην Ολομέλεια οι τρεις επιστολές με τις οποίες άνοιξε και έκλεισε, σε χρόνο ρεκόρ, η αποχώρηση και η επανένταξη της Αναστασίας Αικατερίνης Αλεξοπούλου στην Κοινονουλευτική Ομάδα της Ελληνικής Λύσης.

Η πρώτη επιστολή αφορά στην δήλωση ανεξαρτητοποίησης της βουλευτού Αναστασίας Αικατερίνης Αλεξοπούλου με την οποία έκανε γνωστό ότι αποχωρεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ελληνικής Λύσης και ότι παραμένει ανεξάρτητη βουλευτής.
Η δεύτερη επιστολή αφορά στην δήλωση επανένταξης της Αναστασίας Αικατερίνης Αλεξοπούλου στο κόμμα της Ελληνικής Λύσης-Κυριάκος Βελόπουλος.
Η τρίτη επιστολή είναι η δήλωση αποδοχής της κ. Αλεξοπούλου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ελληνικής Λύσης και υπογράφεται από τον πρόεδρο της ΚΟ Κυριάκο Βελόπουλο.
πηγη

loading...

Δείτε επίσης

Βαρουφάκης από ΔΕΘ: Να καταργηθεί η στρατιωτική θητεία -Τι είπε για εξοπλιστικά, οικονομία και κορωνοϊό

Με σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση, απαντώντας σε μια ευρεία σειρά ζητημάτων, από τις ελληνοτουρκικές σχέσεις …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
kontasas.gr
Ότι αφορά τον πολίτη