Τρόπος Ζωής

Γιάννης Βαρδής: Μου στοίχισε πολύ η απώλεια του πατέρα μου – Υπάρχουν 100 ακυκλοφόρητα τραγούδια του

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιάννης Βαρδής, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» για την απώλεια του πάτερα του & για τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του Αντώνη Βαρδή για πασίγνωστους καλλιτέχνες.

Ο Γιάννης Βαρδής μίλησε μεταξύ άλλων για το τραγούδι, και για τον πατέρα του Αντώνη Βαρδή. «Επιτέλους μετά από 2 χρόνια θα κάνω συναυλίες μόνος μου και κάποιες μαζί με τον Γιώργο Λιανό.

Ετοιμάζω μία επανεκτέλεση ενός καλοκαιρινού κομματιού, που είχε που είχε βγει πριν 19 χρόνια και ένα τραγούδι με την φωνή του πάτερα μου. Για κάποιους μπορεί να θεωρηθεί μειονέκτημα να είναι παιδί ενός μεγάλου καλλιτέχνη», είπε αρχικά ο Γιάννης Βαρδής.

«Ο πατέρας μου ποτέ δεν θεώρησε τον εαυτό του κάτι τεράστιο. Εγώ θεωρώ πλεονέκτημα ότι ήμουν γιος του Αντώνη Βαρδή. Ο πατέρας μου με πήρε στην εταιρεία του και μου άνοιξες όλες τις πόρτες. Ήταν δύσκολο το τέλος για τον πάτερα μου ειδικά μετά την επέμβαση.

Ο πατέρας μου δεν ήξερε πως είχε βγάλει για δεύτερη φορά όγκο στο κεφάλι, τού είχαμε πει πως έχει πάθει μία λοίμωξη.

Πιστεύω πως ο πατέρας μου ήθελε να «φύγει» νωρίτερα από ότι έφυγε. Προς το τέλος, είχε παραλύσει δεν μπορούσε να μιλήσει, καταλάβαινες πως είχε χάσει τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή του», πρόσθεσε ο Γιάννης Βαρδής.

«Υπάρχουν άνθρωποι που ήταν φίλοι του και το απέδειξαν διπλά. Ο Γιώργος Νταλάρας από τότε που έφυγε ο πατέρας μου δεν σταμάτησε να με παίρνει τηλέφωνο, είναι δώρο αυτό για μένα. Δεν περίμενα πως μετά τον θάνατο του πάτερα θα έχω να διαχειριστώ δύσκολα πράγματα.

Μου πήρε αρκετό χρόνο για να μπορέσω να καταλάβω πως δεν θα δω ξανά τον πάτερα μου. Ό,τι έγινε μετά το θάνατο του πάτερα μου ήταν ένα μεγάλο μάθημα ενηλικίωσης.

Πιστεύω πως μου το χρώσταγε ο πατέρας μου. Δεν περιμένεις κάποιος που τον αγαπάει και είναι σύντροφος του να διεκδικεί πράγματα από τα ίδια του τα παιδιά», συμπλήρωσε σχετικά με την απώλεια του Αντώνη Βαρδή.

Μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Βαρδής, αποκάλυψε πως υπάρχουν πολλά ακυκλοφόρητα τραγούδια του πατέρα του, να οποία περιμένουν τον παραλήπτη τους.

«Υπάρχουν 100 ακυκλοφόρητα τραγούδια του πάτερα μου. Τριάντα από αυτά είναι έτοιμα με την φωνή μου και άλλα 70 στα αρχεία του που πρέπει να βρουν τον παραλήπτη τους. Θέλω να υπάρχει ο πατέρας μου ενεργός στον χώρο, ακόμα και αν έχει φύγει.

Τα τραγούδια που άφησε ο πατέρας μου πρέπει να κυκλοφορήσουν. Σε κάποια από τα ακυκλοφόρητα τραγούδια, υπάρχει δίπλα και το όνομα του καλλιτέχνη. Υπάρχουν ακυκλοφόρητα τραγούδια του πάτερα μου για τον Ρέμο, τον Βέρτη, την Ζήνα και την Θεοδωρίδου, είναι καλλιτέχνες που αγαπούσε», αποκάλυψε χαρακτηριστικα ο Γιάννης Βαρδής.

To άρθρο Γιάννης Βαρδής: Μου στοίχισε πολύ η απώλεια του πατέρα μου – Υπάρχουν 100 ακυκλοφόρητα τραγούδια του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock