Υγεία & Διατροφή

Γιατρός πετάει απανωτές «ΒΟΜΒΕΣ» στον «αέρα»: «Στην Ελλάδα δηλώνεται το 0,05% των παρενεργειών από τα εμβόλια» – ΒΙΝΤΕΟ

Τι του απάντησαν «ειδικοί» και δημοσιογράφοι.

Στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο μίλησε Παναγιώτης Παπαγιαννάκης, γαστρεντερολόγος του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου που βρίσκεται σε αναστολή όντας ανεμβολίαστος.

«Δεν έχω εμβολιαστεί. Ο λόγος είναι ότι είχα περάσει τον κορωνοϊό, έχω φυσική ανοσία. Η φυσική ανοσία μπορεί να είναι έως και 27 φορές πιο ισχυρή από αυτήν που προσφέρουν τα εμβόλια. Τα εμβόλια αυτά έχουν φτιαχτεί για άλλους λόγους, είναι γνωστά στην επιστημονική κοινότητα εδώ και χρόνια.

Είναι για καρκινογένεση, για νευροεκφυλιστικές παθήσεις και για αυτοάνοσα.

Είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζονται απέναντι σε ιούς. Οπότε θεωρούμε ότι υπάρχει επικινδυνότητα. Θεωρούμε ότι υπάρχουν επιπλοκές που υποσημειώνονταιΤο βλέπουμε με την κίτρινη κάρτα. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της Ελλάδας, όπου σύμφωνα με την δημοσίευση του κ. Γάκη, δηλώνουμε το 0,05% των επιπλοκών με κίτρινες κάρτες. Άρα με 0,05% και 0,2% στην Ε.Ε. δεν μπορούμε να πούμε ότι κάτι είναι ασφαλές».

Τη διεθνή βιβλιογραφία επικαλέστηκε ο καθηγητής Φαρμακολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης, Αχιλλέας Γραβάνης, που κλήθηκε να απαντήσει στους ισχυρισμούς του Θεσσαλονικιού Γαστρεντερολόγου:

«Είναι υπερβολική η αντίδρασή του και δεν τεκμηριώνεται από τη διεθνή βιβλιογραφία. Έχουμε χορηγήσει 6 δις δόσεις των νέων εμβολίων, εάν υπήρχε κάποια σοβαρή χρόνια ή λιγότερο χρόνια επίπτωση, θα το είχαμε δει. Με μεγάλη βεβαιότητα και τεκμηριωμένη ιατρική αξιολόγηση τέτοια συμβάντα δεν υπάρχουν».

Δείτε το στιγμιότυπο με τις σοβαρές καταγγελίες του ανεμβολίαστους υγειονομικού, αλλά και τις απαντήσεις που έλαβε:

 

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock