ΕνημέρωσηΠολιτική

Γιώργος Αμυράς: «Ζήτω το περιβάλλον» το σύνθημα για τον νέο Κλιματικό Νόμο

Στη σημασία του νέου Κλιματικού Νόμου για το περιβάλλον της χώρας μας, στέκεται ο αρμόδιος υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Αμυράς, μιλώντας στο Act for Earth του CNN Greece.

«Θα μπορούσε να ονομάζεται ‘Ζήτω το περιβάλλον’», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κύριος Αμυράς, τονίζοντας ότι αλλάζει ακόμα και τον τρόπο με τον οποίο και η ιδιωτική οικονομία πρέπει να κινηθεί στο εξής, σε όλα τα πεδία.

Στη συνέντευξη αυτή, ο κ. Αμυράς παρουσιάζει παράλληλα την εθνική στρατηγική για τα δάση, που αποτέλεσε και τον σκοπό της πρόσφατης παρουσίας τους στο συνέδριο του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, αναλύοντας ταυτόχρονα τα μέτρα και τις κινήσεις που έχουν γίνει για την αντιπυρική προστασία. Σε αυτά περιλαμβάνονται καθαρισμοί δασικών δρόμων αλλά και βελτιωμένος συντονισμός, όμως για τον κ. Αμυρά, ιδιαίτερα σημαντική είναι και η ατομική ευθύνη, καθώς, όπως τονίζει, περί το 95% των πυρκαγιών οφείλεται σε αμέλεια.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock