Επικαιρότητα

Γρεβενά: «Θέλουμε να κάνουμε την κηδεία αλλά τι θα βάλουμε μέσα;» λέει συγγενής στο CNN Greece

«Είμαστε στο δρόμο για την ασφάλεια. Πηγαίνουμε με τον αδερφό του Κώστα να δώσει δείγμα DNA για την ταυτοποίηση του αδερφού του. Θέλουμε να κάνουμε μια τελετή, μια κηδεία. Αλλά τι κηδεία θα κάνουμε; Τι θα παραλάβουμε; Βιώνουμε μια ασύλληπτη τραγωδία», λέει στο CNN Greece ο θείος του ενός εκ των τριών εργαζομένων στο εργοστάσιο παραγωγής εκρηκτικής ύλης στα Γρεβενά και αντιδήμαρχος Δεσκάτης, Χαράλαμπος Ορφανίδης.

Μία αδιανόητη τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας, 21 Μαρτίου στο εργοστάσιο παραγωγής εκρηκτικής ύλης της εταιρείας ΕΛΤΕΚ στα Γρεβενά, όταν τρεις εργαζόμενοι που βρίσκονταν μέσα σε αυτό εξαϋλώθηκαν μετά την έκρηξη.

Από τις έρευνες που έγιναν αρκετά μέτρα από τον χώρο της έκρηξης και ανάμεσα σε κομμάτια από μπετόν και σίδερα, εντοπίστηκαν ανθρώπινα μέλη που ανήκουν στους τρεις εργαζόμενους. Γι’ αυτό οι συγγενείς των θυμάτων καλούνται να δώσουν δείγμα DNA προκειμένου να γίνει η ταυτοποίηση.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock