ΕνημέρωσηΟικονομία

H Lidl Eλλάς και αυτά τα Χριστούγεννα χαρίζει χαμόγελα σε παιδιά που το έχουν ανάγκη

Για ακόμη μία φορά αποτελεί πολύτιμο συνοδοιπόρο και αρωγό του έργου του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Από τις 20 Δεκεμβρίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, το αργότερο έως 2 Ιανουαρίου, με κάθε αγορά μίας συσκευασίας Favorina «Βασιλόπιτα με φλουρί», αξίας 1,99€, η εταιρεία προσφέρει 0,70€ στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Το ποσό, που θα συγκεντρωθεί, θα διατεθεί για την κάλυψη του ετήσιου κόστους λειτουργίας του Σπιτιού Ημερήσιας Φροντίδας του Οργανισμού στην Εύβοια.

Τα Σπίτια Ημερήσιας Φροντίδας είναι μία δράση που στοχεύει στην φροντίδα παιδιών, οι οικογένειες των οποίων αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στη λειτουργικότητά τους, με αποτέλεσμα να αδυνατούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες των παιδιών τους. Η Lidl Eλλάς στηρίζει τον Οργανισμό με την παραπάνω δράση, ώστε να συνεχίσει να προσφέρει στα παιδιά την απαραίτητη φροντίδα, για να λάβουν, από τα πρώτα τους ακόμα βήματα, τις απαιτούμενες βάσεις και να συνεχίσουν τη ζωή τους με τα απαραίτητα εφόδια.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock