ΕνημέρωσηΟικονομία

H πρωτοβουλία της Vitex που ενώνει την ιδιωτική πρωτοβουλία για συνεισφορά στο κοινωνικό σύνολο

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΡΩΜΑΤΟΣ δημιουργήθηκε από τους ανθρώπους της Vitex για να αποτελέσει μία πρωτοβουλία συλλογικής δράσης μαζί με τους συνεργάτες της, με σκοπό να παρέχουν όλοι μαζί, προϊόντα και υπηρεσίες για την αναβάθμιση των χώρων που χρησιμοποιούν ή διαβιούν συνάνθρωποι μας που χρειάζονται υποστήριξη.

Στην πρώτη ενέργεια της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ συμμετέχουν τα καταστήματα πώλησης χρωμάτων υποστηρίζοντας την αναβάθμιση των χώρων των Δημόσιων Νοσοκομείων της Χώρας . Ο κάθε «Χρωμοδότης» προσφέρει από μία δεκάλιτρη συσκευασία του καινοτόμου αντιικού χρώματος Vitex with VAIRO (ΑΡ. Α∆ΕΙΑΣ ΕΟΦ: 90167/04-10-2021) που αποδεδειγμένα αδρανοποιεί στις βαμμένες επιφάνειες πληθώρα ιών και βακτηρίων συμπεριλαμβανομένων στελεχών που ενοχοποιούνται για ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, καθώς και του SARS-CoV2. Για κάθε συσκευασία που θα προσφερθεί η Vitex θα προσθέσει μία ακόμα διπλασιάζοντας τη συνολική ποσότητα.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger