ΕνημέρωσηΟικονομία

H United Media φέρνει τον Διεθνή Διαγωνισμό των Emmy Awards στο Dubrovnik

Η United Media, η εταιρεία ΜΜΕ της United Group, κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και μέσων ενημέρωσης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και μητρική εταιρεία της NovaWind, επιλέχθηκε από τη Διεθνή Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών και Επιστημών για να συμμετάσχει στη διαδικασία επιλογής για τα Διεθνή Βραβεία Emmy.

Η διαδικασία επιλογής για τα Βραβεία Emmy είναι μια χρονοβόρα διαδικασία κατά την οποία τα μέλη της κριτικής επιτροπής συναντώνται σε διάφορες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Οι τελικές υποψηφιότητες για συνολικά 15 κατηγορίες θα ανακοινωθούν τον Σεπτέμβριο και οι νικητές θα ανακοινωθούν στην 50ή Τελετή Διεθνών Βραβείων στις 21 Νοεμβρίου στη Νέα Υόρκη. Για πρώτη φορά στην περιοχή, το κανάλι Nova TV, που είναι μέλος της United Media, θα φιλοξενήσει την ημιτελική επιλογή σε μία από τις κατηγορίες στις 14 Σεπτεμβρίου στο Ντουμπρόβνικ.

Σχολιάζοντας αυτήν την σπουδαία πρόσκληση, η CEO της United Media, Aleksandra Subotic δήλωσε: «Η συμμετοχή της εταιρείας μας στη διαδικασία επιλογής υποψηφίων για το διεθνές βραβείο Emmy αποτελεί μεγάλη αναγνώριση της εμπειρίας μας στον τομέα αυτό και επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την ηγετική μας θέση στην αγορά των ΜΜΕ της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες σε αυτόν τον τομέα σε όλες τις αγορές, καλλιεργούμε εξαιρετική δημιουργικότητα, υψηλά πρότυπα παραγωγής και επενδύουμε συνεχώς σε κορυφαίας ποιότητας τηλεοπτικό περιεχόμενο».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock