ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Huawei MatePad 11: Το premium tablet που προσφέρει μεγάλη ευελιξία

Τα τελευταία δύο χρόνια θα έλεγε κανείς ότι ζήσαμε την «επιστροφή» των φορητών υπολογιστών με τις ανάγκες για εργασία απ’ οπουδήποτε να αυξάνονται.

Όμως, καθώς επιστρέφουμε σε κανονικούς ρυθμούς, χρειαζόμαστε μεν ένα υπολογιστικό μηχάνημα με αρκετή ισχύ ώστε να κάνουμε όλες τις εργασίες σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο αλλά ταυτόχρονα, θέλουμε να είναι και αρκετά ευέλικτο ώστε να μπορούμε να το μεταφέρουμε εύκολα. Πρακτικά, θέλουμε ένα tablet με πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και δυνατότητες όπως είναι ένα φυσικό πληκτρολόγιο προκειμένου να κάνουμε πιο εύκολη την εισαγωγή κειμένου και δεδομένων.

Μία τέτοια περίπτωση -και μάλιστα από τις καλύτερες που έχουμε συναντήσει τα τελευταία χρόνια- είναι το MatePad 11, το πιο πρόσφατο premium tablet της Huawei, το οποίο ο υπογράφων χρησιμοποιεί εδώ και μερικές εβδομάδες. Και έχει φθάσει στο σημείο ακόμη και να πει ότι θα μπορούσε να υποκαταστήσει τον φορητό υπολογιστή του.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock