Τρόπος Ζωής

Η Αφροδίτη στον Ιχθύ: Πως επηρεάζει όλα τα ζώδια

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα, της δημιουργικότητας, της χαράς, της απόλαυσης και του χρήματος, κάνει την είσοδο της στο ζώδιο της έξαρσης της, τους Ιχθύς, και η Άση Μπήλιου θα αναλύσει πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια από τη νέα της θέση, στην οποία θα μείνει μέχρι τις 2/5.

Η ενέργεια θα αλλάξει, θα είμαστε όλοι πιο πρόθυμοι να βρούμε λύσεις σε θέματα ερωτικών και οικονομικών αλλά 5 εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου θα ευνοηθούν περισσότερο από όλους!

Επίσης, η Αφροδίτη από τους Ιχθύς, θα βοηθήσει και σε διαπραγματεύσεις, διαμεσολαβήσεις και οι προσπάθειες για ειρήνευση θα βρίσκουν πιο γόνιμο έδαφος από δω και κάτω.

Βέβαια, η 5η Απριλίου, την ημέρα δηλαδή που η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύς, είναι η πιο απαιτητική μέρα του μήνα, καθώς ο Άρης με τον Κρόνο συναντιούνται στον Υδροχόο.

Αυτή είναι μια αρκετά βίαιη όψη, που δημιουργεί έντονο θυμό και τάση για συγκρούσεις. Δυστυχώς, θα έχουμε πολλά νεύρα και θα εκφράζουμε τη δυσφορία μας χωρίς ενσυναίσθηση, γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να είμαστε ψύχραιμοι και πειθαρχημένοι και να βρίσκουμε τρόπους να μετατρέψουμε την ενέργεια αυτή σε κάτι πιο παραγωγικό.

Ποιοι θα είναι οι τυχεροί που θα δουν εύνοια στα οικονομικά και στα ερωτικά τους με την είσοδο της Αφροδίτης στους Ιχθύς και ποιοι θα αντιμετωπίσουν εμπόδια, προβλήματα και εντάσεις, εξαιτίας της συνόδου Άρη-Κρόνου;

Οι απαντήσεις στο «Stars System» το Σάββατο 2 Απριλίου στις 13:00!

To άρθρο Η Αφροδίτη στον Ιχθύ: Πως επηρεάζει όλα τα ζώδια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock