ΕνημέρωσηΟικονομία

Η Allwyn αυξάνει τη συμμετοχή της στον ΟΠΑΠ στο 48,1%

H  SAZKA Entertainment AG που λειτουργεί με την εμπορική επωνυμία Allwyn  ανακοίνωσε σήμερα ότι η RUBIDIUM HOLDINGS LIMITED μέσω της οποίας η Αllwyn κατέχει έμμεσα μετοχές χωρίς δικαίωμα ψήφου στην ΟΠΑΠ σύνηψε συμφωνία με την Yeonama Holdings Co. Limited για την αγορά των υφιστάμενων μετοχών μειοψηφίας χωρίς δικαίωμα ψήφου της Yeonama στην SAZKA Delta AIF Variable Investment Company Ltd, οντότητα μέσω της οποίας η Allwyn κατέχει τμήμα των μετοχών της στην OΠΑΠ, έναντι τιμήματος 327,4 εκατ. ευρώ.

Συνεπεία των ανωτέρω, η «οικονομική συμμετοχή» (economic interest) της Allwyn (δηλαδή το ποσοστό που αντιστοιχεί, ανεξαρτήτως του ελέγχου της SAZKA Delta, στο μερίδιο σε διανομές και όχι στα δικαιώματα ψήφου) στην ΟΠΑΠ θα αυξηθεί από περίπου 41,2% σε περίπου 48,1%.

Υπενθυμίζεται ότι αναφορά στις μετοχές χωρίς δικαίωμα ψήφου που κατέχει η Yeonama είχε γίνει στο Πληροφοριακό Δελτίο για την προαιρετική δημόσια πρόταση που υποβλήθηκε από τη SAZKA Group a.s., το οποίο εγκρίθηκε από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς στις 30 Σεπτεμβρίου 2019.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger