Τρόπος Ζωής

Η απάντηση του Σάκη Ρουβά για τις δηλώσεις του για τον Δημήτρη Λιγνάδη: «Μόνο συμπόνια και στήριξη στα θύματα»

Απάντηση έδωσε ο Σάκης Ρουβάς για τα όσα ακούστηκαν εναντίον του, μετά τις δηλώσεις που έκανε για τον Δημήτρη Λιγνάδη, στις οποίες ανέφερε μεταξύ άλλων πως «ό,τι συναίσθημα έχω για τον Δημήτρη είναι θαυμασμού, αγάπης» και πως «ό,τι άλλο έχει συμβεί, δεν το γνωρίζω, περιμένω να αποδειχθεί και η άλλη πλευρά» και ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων.

Ο Σάκης Ρουβάς, έκανε μια ανάρτηση στα stories του Instagram, στην οποία εξήγησε για τις δηλώσεις του για τον Δημήτρη Λιγνάδη: «Τα λόγια μου αναφέρονταν στον άνθρωπο που εγώ γνώρισα επαγγελματικά, σε μία συγκεκριμένα καλλιτεχνική περίσταση, πριν από όλα αυτά που διαδραματίστηκαν και έγιναν γνωστά τον τελευταίο καιρό, και τα οποία για εμένα ήταν ένα σοκ.

Σαν πατέρας και σαν άνθρωπος θεωρώ ότι τα θύματα περνάνε μια αληθινή κόλαση. Μόνο συμπόνια, αγάπη, σεβασμός και υποστήριξη για τα θύματα κάθε είδους εγκληματικών πράξεων στα οποία και στέκομαι δίπλα. Τέλος, όποιος πράττει εγκληματικές πράξεις κρίνεται μόνο από τη Δικαιοσύνη».

Ωστόσο, θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε στο Twitter μετά τις δηλώσεις του πως «ό,τι συναίσθημα έχω για τον Δημήτρη είναι θαυμασμού, αγάπης… Έτσι έζησα εγώ δίπλα στον Δημήτρη, αυτή είναι η κατάθεση η δική μου. Για να είμαι ξεκάθαρος, εγώ το πρόσωπο που γνώρισα στον Δημήτρη Λιγνάδη είναι αυτό που σας περιγράφω. Ότι άλλο έχει συμβεί, δεν το γνωρίζω, περιμένω να αποδειχθεί και η άλλη πλευρά».

«Όταν έσκασε αυτή η βόμβα, τρόμαξα, φοβήθηκα, ένιωσα μεγάλη λύπη και στεναχώρια για τον άνθρωπο που βρίσκεται σε μια κόλαση .Το πρόσωπο που γνώρισα είναι αυτό που σας περιγράφω, ό,τι άλλο συμβαίνει δεν το γνωρίζω αλλά περιμένω να αποδειχθεί αν αυτό το πράγμα είναι όπως το περιγράφει η μια πλευρά ή η άλλη. Δεν μπορώ να κάνω τον δικαστή. Εμπιστεύομαι τη δικαιοσύνη», συμπλήρωσε ο Σάκης Ρουβάς.

«Εγώ μέσα νου κρατάω αυτό που έζησα με τον Δημήτρη και επίσης ακόμα και αν συμβαίνει αυτό που λέτε εσείς, τα θύματα και τα λοιπά βεβαίως υπάρχει μεγάλη στεναχώρια γι’αυτό το πράγμα, είναι τραγωδία για τα θύματα και για τους ανθρώπους που προφανώς πάσχουν από κάτι. Όπως τους ναρκομανείς τους αγκαλιάζει η κοινωνία, νομίζω πως και αυτό είναι μια παθολογία που χρήζει κάποιας θεραπείας, κάποια βοήθειας. Και επίσης πρέπει να προστατεύουμε ανθρώπους που μπορούν να πέσουν θύματα. Πρέπει να αγαπήσουμε όλους τους ανθρώπους. Τα αιτία αυτής της παθολογίας πρέπει να τα μελετήσουμε από που ξεκινάνε», πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Ναταλία Γερμανού: Δεν θα βάλω στην ίδια κατηγορία έναν άνθρωπο που είναι ναρκομανής με αυτόν που έχει σεξουαλική διαστροφή

Για το θέμα μίλησε στην εκπομπή της και η Ναταλία Γερμανού, η οποία πήρε ξεκάθαρη θέση για τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά, λέγοντας: 

«Με αυτό που είπε ο Σάκης ότι “Όλοι βάζουμε το χεράκι μας για να μας συμβούν κάποια πράγματα”, προφανώς και ελπίζω να εννοεί τον Λιγνάδη. Δεν μπορώ να στερήσω στον Σάκη να κρατάει μνήμες αγάπης και θαυμασμού για τον δάσκαλο, μέντορα που γνώρισε στις Βάκχες. Όπως δεν μπορώ να το στερήσω από κάποιους που έχουν γνωρίσει τους φερόμενους ως δράστες και κρατάνε συναισθήματα αγάπης. Είναι δικαίωμά τους και βεβαίως η συνέπεια, ρίσκο. Είναι δικαίωμά τους.

Δεν θα βάλω στην ίδια κατηγορία έναν άνθρωπο που είναι ναρκομανής και παλεύει με τον δαίμονα των ναρκωτικών, με έναν άνθρωπο που έχει σεξουαλική διαστροφή, αν αποδειχτεί τελικά ότι αυτή αποτελεί ποινικό αδίκημα. Δεν είναι το ίδιο με έναν ναρκομανή που βλάπτει τον εαυτό του και όχι κάποιον άλλον».

To άρθρο Η απάντηση του Σάκη Ρουβά για τις δηλώσεις του για τον Δημήτρη Λιγνάδη: «Μόνο συμπόνια και στήριξη στα θύματα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger