Τρόπος Ζωής

Η Ελένη Ράντου ζητά πληροφορίες για επίθεση με θύμα φίλη της – Η δραματική ανάρτηση

Με ένα μήνυμα στο Facebook η Ελένη Ράντου ζήτησε τη βοήθεια όποιου μένει στην Καλλιθέα για ένα περιστατικό που έγινε τις 17 Μαρτίου. Τότε, βρέθηκε χτυπημένη στο κεφάλι, φίλη της ηθοποιού.

Η φίλη Ελένης Ράντου βρέθηκε στη γωνία Πλάτωνος και Φιλαρέτου, στην Καλλιθέα. Όλα, όπως αναφέρει η ηθοποιός, έγιναν ανάμεσα στις 12:00 και τις 13:00 το μεσημέρι και κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς έγινε.

Γι’ αυτό, η Ελένη Ράντου παρακαλεί «όποιος είδε κάτι ή αν υπάρχει κάποια κάμερα στο σημείο εκείνο, που κατέγραψε το γεγονός, να ειδοποιήσει».

Η φίλη της γνωστής ηθοποιού νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η ανάρτηση της Ελένης Ράντου

«Παράκληση. Την Πέμπτη 17/3 μια φίλη μας βρέθηκε χτυπημένη στο κεφάλι επί της οδού Πλάτωνος και Φιλαρέτου γωνία στην Καλλιθέα. Ώρα συμβάντος 12- 1 το μεσημέρι. Αυτή την στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Επειδή δεν γνωρίζουμε πως έγινε, παρακαλούμε όποιος είδε κάτι ή αν υπάρχει κάποια κάμερα στο σημείο εκείνο, που κατέγραψε το γεγονός, να ειδοποιήσει. Παρακαλώ κοινοποιήστε!». 

 

To άρθρο Η Ελένη Ράντου ζητά πληροφορίες για επίθεση με θύμα φίλη της – Η δραματική ανάρτηση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock