ΕνημέρωσηΟικονομία

Η Hellas Direct ανατρέπει τα δεδομένα της Black Friday, κάνοντάς την κάθε μας μέρα πιο ασφαλή

Η Black Friday της αγοράς γίνεται κάθε χρόνο θέμα συζήτησης. Οι προσφορές των καταστημάτων τίθενται επί τάπητος και οι καταναλωτές αναζητούν τι και εάν τους συμφέρει να αποκτήσουν, αξιοποιώντας τη συγκυρία.

Εξαρχής, άλλωστε, η Black Friday αφορά σε συγκεκριμένες προσφορές, για συγκεκριμένα προϊόντα, σε περιορισμένο χρόνο – γεγονός που συνεπάγεται επίσης, ότι αφορά σε συγκεκριμένη μερίδα καταναλωτών: Εκείνους που τη δεδομένη στιγμή έχουν ανάγκη το συγκεκριμένο προϊόν και παράλληλα έχουν τη δυνατότητα να το αποκτήσουν.

Η συμμετοχή στις προσφορές της Black Friday όμως μπορεί να έχει και διαφορετική στόχευση. Μπορεί να διώξει το «μαύρο», να ρίξει χρώμα, μπορεί να αποκτήσει άλλη έννοια, πιο ευρεία και πιο ουσιαστική για τους πολλούς. Η Hellas Direct επιλέγει φέτος να γιορτάσει τη #safefriday και να δημιουργήσει μια κοινωνική προσφορά που αφορά σε 20.000 μαθητές και μαθήτριες, φτιάχνοντας 100 σχολικές διαβάσεις και διασφαλίζοντας ασφαλείς διελεύσεις από και προς το σχολείο τους.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock