ΑθλητικάΕνημέρωση

Η Kaizen Gaming μας συστήνει τους Iron Brothers – Αθλητισμός και συμπερίληψη

Τα τελευταία χρόνια, έννοιες όπως η συμπερίληψη, η ορατότητα και η αποδοχή, ακούγονται όλο και πιο συχνά στο δημόσιο διάλογο, ενώ μας παρακινούν να οραματιστούμε και να διαμορφώσουμε έναν καλύτερο κόσμο στον οποίο όλοι θα μοιραζόμαστε τις ίδιες ευκαιρίες.

Μπορεί αρκετοί να θεωρούν πως μία πράξη δεν αρκεί για να ανατρέψει τις καθιερωμένες αντιλήψεις και τα στερεότυπα, ωστόσο, αν σκεφτούμε πως ένας από εμάς μπορεί να δώσει το παράδειγμα για να ακολουθήσουν οι υπόλοιποι, αντλούμε ελπίδα και συνεχίζουμε να προσπαθούμε για τον κόσμο που ονειρευόμαστε.

Σε αυτήν την προσπάθεια δεν είναι ο καθένας μόνος, αλλά είμαστε μαζί, και υπάρχουν αναρίθμητα παραδείγματα φορέων, οργανισμών και επιχειρήσεων, που στηρίζουν την προσπάθειά αυτή και μας εμπνέουν να αναδείξουμε τις ανάγκες του κάθε ατόμου, διεκδικώντας για αυτό χώρο και ουσιαστικές ευκαιρίες.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock