ΕνημέρωσηΟικονομία

Η L’ORÉAL στάθηκε αρωγός στα όνειρα των νέων που επιθυμούν να εισέλθουν στον επιχειρηματικό στίβο

Ολοκληρώθηκε ο  διαγωνισμός L’Oréal Brandstorm και κατάφερε να προσελκύσει 83.000 νέους που καινοτομούν στο χώρο της ομορφιάς.

Η L’Oréal γιόρτασε την 30ή επέτειο του διεθνούς της διαγωνισμού Brandstorm αποκαλύπτοντας τα έργα 27 νέων στον τομέα της ομορφιάς που προκρίθηκαν ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετοχές από όλο τον κόσμο.

Συνολικά, εννέα ομάδες των τριών που εκπροσώπησαν την Αργεντινή, τη Γαλλία, τη Γερμανία-Αυστρία1 , την Ινδία, την Ινδονησία, την Ιταλία, το Μεξικό, τις Φιλιππίνες και τις Ηνωμένες Πολιτείες προκρίθηκαν στον τελικό, στον οποίο παρουσίασαν τα υψηλού επιπέδου έργα τους στον τομέα της ομορφιάς στην κριτική επιτροπή της L’Oréal, συμπεριλαμβανομένων των μελών της διοίκησης του Ομίλου της L’Oréal και του συνεργάτη τεχνολογίας του Brandstorm, τη Salesforce. Στη συνέχεια, στον τελικό γύρο, στις τρεις νικήτριες ομάδες που επιλέχθηκαν, προσφέρθηκε η πολυπόθητη, τρίμηνη πρακτική άσκηση στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου της L’Oréal στο Παρίσι.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock