ΕνημέρωσηΠολιτική

Η μάχη του Κέντρου με πόλωση, διχασμό και τοξικό κλίμα

Η μάχη του πολιτικού κέντρου ανάμεσα σε ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ θα κρίνει το αποτέλεσμα των εκλογών, όποτε κι αν γίνουν. Ωστόσο, το τοξικό κλίμα της αντιπαράθεσης που έχει δημιουργηθεί δεν βοηθάει για την επίτευξη του στόχου, καθώς οι πολίτες που εκφράζουν το Κέντρο στέκονται «απέναντι» στην τοξικότητα των ημερών.

Στο Μέγαρο Μαξίμου επενδύουν στον ορθό, συναινετικό λόγο και επιχειρούν να χρεώσουν στον Αλέξη Τσίπρα το διχασμό, τον λαϊκισμό και το λόγο που διαιρεί την κοινωνία και για αυτό πιστεύουν ότι τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των δημοσκοπήσεων δεν απέχουν από την πραγματικότητα όσον αφορά στον κ. Τσίπρα.

Σύμφωνα με έρευνα της PULSE, μεταξύ των πολιτών που αυτοπροσδιορίζονται και τοποθετούνται στο χώρο του Κέντρου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνει ποσοστό 35%, με δεύτερο το Νίκο Ανδρουλάκη και όχι τον Αλέξη Τσίπρα που έρχεται τρίτος με 16%, ενώ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει διπλάσια ποσοστά, φτάνοντας το 25%.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock