ΕνημέρωσηΟικονομία

Η ΜεγαEco έλαβε την ανώτατη πιστοποίηση της Eurocert για μηδενικά απόβλητα

Τις άριστες περιβαλλοντικές επιδόσεις της ΜεγαEco, μονάδας επεξεργασίας οργανικών αποβλήτων του Just Go Zero, επιβεβαίωσε η Eurocert, απονέμοντάς της το ανώτατο σήμα Platinum, με βάση το πρότυπο “Zero Waste to Landfill”.

Tην ανώτατη πιστοποίηση “Zero Waste to Landfill Platinum” της Eurocert έλαβε η ΜεγαEco, μονάδα επεξεργασίας των οργανικών αποβλήτων της πλατφόρμας Just Go Zero. Η συγκεκριμένη πιστοποίηση επιβεβαιώνει με τον πιο επίσημο τρόπο τις άριστες περιβαλλοντικές επιδόσεις της μονάδας και ειδικότερα το γεγονός ότι το 100% των αποβλήτων που διαχειρίζεται αξιοποιείται, και τίποτα δεν καταλήγει σε Χώρους Υγειονομικής Ταφής (ΧΥΤΑ).

Με έδρα τα Μέγαρα Αττικής, η ΜεγαEco αποτελεί τη μεγαλύτερη εγκατάσταση κομποστοποίησης με κυκλική ροή κατά την παραγωγή στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη, ενώ είναι ο αποδέκτης όλων των οργανικών αποβλήτων που συλλέγει η Polygreen μέσα από την πλατφόρμα Just Go Zero. Η συγκεκριμένη πιστοποίηση ακολουθεί τα αυστηρότερα εθνικά και διεθνή πρότυπα και απονέμεται σε οργανισμούς για την κυκλική διαχείριση των οργανικών και μη υλικών.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger