ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Η Obrela Security Industries εγκαινιάζει νέο παγκόσμιο κέντρο επιχειρήσεων κυβερνοασφάλειας

Μία επένδυση κομβικής σημασίας για τη χώρα και την ενίσχυση της στρατηγικής της θέσης στον τομέα της κυβερνοασφάλειας.

Mετά την ανακοίνωση της εξαγοράς της εταιρείας κυβερνοασφάλειας Encode, η Obrela Security Industries, εγκαινίασε το νέο προηγμένο Κέντρο Επιχειρήσεων Κυβερνοασφάλειας (Security Operating Center – SOC) στην Αθήνα, το οποίο κατασκευάστηκε ως ενιαίο κέντρο συντονισμού όλων των κέντρων επιχειρήσεων της εταιρείας.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν από τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος είχε τη δυνατότητα να επισκεφτεί το νέο κέντρο επιχειρήσεων, το οποίο στεγάζεται στις κτιριακές εγκαταστάσεις της εταιρείας, και να ενημερωθεί για τις νέες διευρυμένες δυνατότητες που παρέχει για την ολοκληρωμένη προστασία επιχειρήσεων και κυβερνητικών δομών στον κυβερνοχώρο. Όπως ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης: «με την ισχυροποίηση της θέσης της Obrela μέσω της κίνησης εξαγοράς της Encode, αλλά και την ταυτόχρονη πραγματοποίηση επενδύσεων τόσο σε υποδομές κυβερνοασφάλειας όσο και σε εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, ανοίγονται νέες προοπτικές για την Ελλάδα σε έναν κρίσιμο και ταχέως αναπτυσσόμενο τομέα, γεγονός που επιδρά θετικά και στην προσπάθεια επαναπατρισμού λαμπρών μυαλών στη χώρα μας μέσα από τη δημιουργία ελκυστικών θέσεων εργασίας στο χώρο της καινοτομίας και της τεχνολογίας».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger