Τρόπος Ζωής

Η Πανσέληνος σήμερα στο Stars System – Πώς επηρεάζει τα ζώδια

Η Πανσέληνος, που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων, είναι το θέμα της εβδομάδας για το «Stars System».

Η Άση Μπήλιου αναλύει τι επιφυλάσσει η Πανσέληνος των «σκουληκιών» στους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου και σε ποιους τομείς θα πρέπει να δείξουν μεγαλύτερη προσοχή.

Η Πανσέληνος στην Παρθένο εστιάζει την προσοχή μας κυρίως σε θέματα εργασίας, υγείας, παιδείας και περιβάλλοντος και μας καλεί να βάλουμε μια τάξη στη ζωή μας.

Το ζώδιο της Παρθένου συνδέεται με την τελειότητα και μισεί το χάος και την έλλειψη οργάνωσης και αυτό το φεγγάρι θα μας κάνει να νιώσουμε την ανάγκη να βάλουμε όρια σε σχέσεις και συνεργασίες και να τακτοποιήσουμε τυχόν εκκρεμότητες, σε όλα τα επίπεδα.

Όμως, οι όψεις που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον Πλούτωνα και τον Ποσειδώνα ίσως δημιουργήσουν προβλήματα και σύγχυση στις αποφάσεις, που θα κληθούμε να λάβουμε.

Επίσης, η Άση Μπήλιου εξηγεί τι σημαίνει η θέση του γενέθλιου Κρόνου στα ζώδια αλλά και πώς αλλάζει ο τρόπος που επικοινωνούμε, σύμφωνα με την προοδευμένη θέση του Ερμή.

Αυτά και άλλα πολλά στο «Stars System» το Σάββατο 12 Μαρτίου στις 13:00!

To άρθρο Η Πανσέληνος σήμερα στο Stars System – Πώς επηρεάζει τα ζώδια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger