Υγεία & Διατροφή

Η Pfizer Επιμένει ‘Οτι Δοκίμασε Το Εμβόλιο, Σε Πάνω Από 5 Δισεκατομμύρια Ανθρώπους

Μετάφραση: Απολλόδωρος
13 Οκτωβρίου 2022, BabylonBee.com Διάβαστε το εδώ.
–> Από τον σατιρικό ιστότοπο Babylonbee.com 😂😂😂 <–
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – Παρά την αναστάτωση που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις σε ακρόαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης ότι ο φαρμακευτικός κολοσσός έθεσε εσπευσμένα σε χρήση το εμβόλιο COVID-19 χωρίς να το δοκιμάσει για την πρόληψη της μετάδοσης, τα στελέχη της Pfizer έσπευσαν να αναδιπλωθούν και να επισημάνουν ότι πράγματι δοκίμασαν το εμβόλιο – σε πάνω από πέντε δισεκατομμύρια ανθρώπους.

“Αν και δεν υπήρξαν εκτεταμένες, ελεγχόμενες δοκιμές του εμβολίου με την κλινική έννοια, το να πούμε ότι δεν είχαμε πειραματόζωα για να δοκιμάσουμε το εμβόλιό μας δεν θα ήταν η αλήθεια”, δήλωσε στην ακρόαση η Janine Small, πρόεδρος της Pfizer για τις διεθνείς ανεπτυγμένες αγορές. “Δεν ξέραμε πραγματικά τι θα συνέβαινε όταν θα εμβολιάζαμε ανθρώπους με αυτό το πράγμα, οπότε αποφασίσαμε να το δοκιμάσουμε με τον πιο διαδεδομένο τρόπο – κάνοντάς του ενέσεις σε πάνω από πέντε δισεκατομμύρια ανθρώπους”.
Ενώ η πληροφορία αυτή σήμανε συναγερμό σε όλο τον κόσμο, η Pfizer έσπευσε να επισημάνει ότι τα αποτελέσματα δεν ήταν όλα άσχημα. “Οι άνθρωποι συμπεριφέρονται σαν να μην προέκυψε τίποτα καλό από αυτό το εμβόλιο”, δήλωσε ο Dr. Frederick Von Leibenschnibbitz, επικεφαλής της επιτροπής Moneymaking Medicine της Pfizer.

“Ναι, βγάλαμε εσπευσμένα ένα εμβόλιο στην αγορά χωρίς να γνωρίζουμε αν όντως σταμάτησε ή όχι τη μετάδοση της νόσου. Ναι, συνεργαστήκαμε χέρι-χέρι με κυβερνήσεις και εταιρείες μέσων ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο για να αναγκάσουμε τους ανθρώπους να πάρουν αυτό το μη ελεγμένο εμβόλιο. Ναι, προκαλέσαμε τεράστιο αριθμό ανθρώπων να αναπτύξουν μυοκαρδίτιδα και άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας. Αλλά κοιτάξτε πόσα χρήματα βγάλαμε από αυτό! Αυτό μετράει για κάτι, σωστά; Σωστά; Μην με κοιτάς έτσι”.
Την εποχή της δημοσίευσης, η Pfizer συνέχιζε την ανάπτυξη του νεότερου αναμνηστικού COVID-19, για το οποίο λέει (χωρίς να υπάρχουν δεδομένα δοκιμών που να το υποστηρίζουν) ότι θα σας προστατεύει από τον ιό, ενώ θα σας προκαλεί μόνο καρκίνο του ορθού ως παρενέργεια.

**********

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock