ΕνημέρωσηΟικονομία

Η Sunlight Group πραγματοποιεί δενδροφυτεύσεις στις περιοχές όπου δραστηριοποιείται

Με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Δασών (21/3), η Sunlight Group ανακοινώνει την υλοποίηση προγραμμάτων δενδροφύτευσης και περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, σε συνεργασία με τη We4all.

Η Sunlight Group Συστήματα Αποθήκευσης Ενέργειας (Sunlight Group), σε συνεργασία με τη ΜΚΟ We4all, υλοποίησε σειρά προγραμμάτων δενδροφύτευσης, ευαισθητοποίησης και περιβαλλοντικής εκπαίδευσης σε σχολεία της Ξάνθης, της Ροδόπης και της Αττικής – περιφερειακές ενότητες όπου η εταιρεία διατηρεί εγκαταστάσεις. Οι συγκεκριμένες δράσεις εντάσσονται στην πρωτοβουλία Green Mission που ανακοινώθηκε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος του 2021 και αφορά δέσμευσή της να προσφέρει δύο δέντρα προς φύτευση για κάθε τόνο μπαταριών που ανακυκλώνει στο πλαίσιο του προγράμματος Green Mission.

Η Sunlight Group δίνει έμφαση στη βιωσιμότητα και την προστασία του περιβάλλοντος, στηρίζει σχετικές εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες, και συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση της νέας γενιάς.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock