ΕνημέρωσηΟικονομία

Η Wolt Επίσημος Υποστηρικτής του Elevate Greece

Συμβάλλοντας στην περαιτέρω ανάπτυξη της επίσημης ψηφιακής πύλης για τις νεοφυείς επιχειρήσεις.

Η Wolt συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια του Εθνικού Μητρώου Νεοφυών Επιχειρήσεων Elevate Greece, το οποίο αποτελεί πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Καινοτομίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Στόχος της πλατφόρμας Elevate Greece είναι η ενίσχυση και η ανάδειξη του ελληνικού οικοσυστήματος καινοτόμων νεοφυών επιχειρήσεων.

Με σκοπό την ανάπτυξη, την ενίσχυση και την εξωστρέφεια του ελληνικού οικοσυστήματος καινοτομίας, η Wolt προχωρά στην οικονομική επιβράβευση και καθοδήγηση νεοφυούς επιχείρησης που είναι εγγεγραμμένη στην πλατφόρμα Elevate Greece. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Wolt στην Ελλάδα θα μοιραστεί με τα στελέχη της επιλεγμένης νεοφυούς επιχείρησης την εμπειρία και την τεχνογνωσία της, συνεισφέροντας με αυτόν τον τρόπο στην ανάπτυξη δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού της παράλληλα με την οικονομική ενίσχυση. Τα εφόδια αυτά θα συμβάλλουν ώστε η επιλεγμένη νεοφυής επιχείρηση να αντεπεξέλθει στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον και τις προκλήσεις που συναντά καθημερινά.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock