Πολιτική

ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΟΛΟΙ. ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΒΟΘΡΟ. ΤΣΙΠΡΑΣ και ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ το λένε ανοιχτά πλέον όπως ΚΑΙ ο Μητσοτάκης για την ΚΑΡΤΑ του ΠΟΛΙΤΗ με ΤΣΙΠΑΚΙ ΕΦΙΑΛΤΗ! (ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ)

ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ (ΑΝΤ1 27-2-2015): “Θα ήθελα να υπάρχει μια Κάρτα Πολίτη, που να είναι Σμαρτ Καρντ, με το τσιπάκι μέσα, όπως έχεις τις χρεωστικές κάρτες απ’ τις Τράπεζες, να είναι του Κράτους, να την λειτουργεί γενικά στο Δημόσιο, ως αν θέλεις και ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ του Πολίτη…

να μπορείς με αυτή την Κάρτα να έχεις πρόσβαση στο ΕΣΥ, στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, σε οποιαδήποτε Υπηρεσία του Δημοσίου …”!

 

ΤΣΙΠΡΑΣ (Υπ. Συμβούλιο 27-2-2015): “Από την επομένη εβδομάδα θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την υλοποίηση της δέσμευσή μας για τα Ηλεκτρονικά Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών, αλλά και για την τεχνική προετοιμασία δημιουργίας της ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, που θα εμπεριέχει όλες τις πληροφορίες που θα απαιτούνται για τις συναλλαγές με τη Δημόσια Διοίκηση”!

 

 

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock