ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Ίλον Μασκ: Η εξαγορά του Twitter θα μπορούσε να προχωρήσει αν δοθούν στοιχεία για τα bot

Νέο επεισόδιο στη διαμάχη του Ίλον Μασκ με το Twitter για τις προϋποθέσεις ολοκλήρωσης της εξαγοράς της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης από τον ιδρυτή της Tesla και της Space X. Ο Ίλον Μασκ επέμεινε ότι δεν έχουν δοθεί ακριβή στοιχεία για τους ψευδείς λογαριασμούς χρηστών από την εταιρία και πως αν αυτό γινόταν, τότε η συμφωνία εξαγοράς θα μπορούσε να προχωρήσει.

Συγκεκριμένα, ο Ίλον Μασκ δήλωσε το Σάββατο ότι η σχεδιαζόμενη εξαγορά του Twitter έναντι 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων θα μπορούσε να προχωρήσει εάν η εταιρεία μπορέσει να επιβεβαιώσει ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μετράει εάν οι λογαριασμοί χρηστών είναι ψευδείς ή πραγματικοί άνθρωποι.

Ο δισεκατομμυριούχος προσπαθεί να αποχωρήσει από τη συμφωνία του Απριλίου για την εξαγορά της εταιρείας κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα το Twitter να τον μηνύσει τον περασμένο μήνα για να ολοκληρώσει την εξαγορά.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock