Τρόπος Ζωής

Ιωάννα Παππά: Ήμουν σε μια ηλικία που έπρεπε να αποφασίσω αν θα κάνω παιδί ή όχι

Η ηθοποιός Ιωάννα Παππά έκανε μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, βάφοντας τα μαλλιά της κόκκινα.

Η Ιωάννα Παππά μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για τη γνωριμία με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Πάντο αλλά και για την απόφασή της να κάνει παιδί κοντά στα 40.

«Πρώτα γέννησε η Λένα και μετά εγώ. Εγώ της γνώρισα τον σύζυγό της, ο οποίος είναι αδερφός με τον σύζυγό μου.

Με τον Κωνσταντίνο για πολλά χρόνια ήμασταν φίλοι, μετά περάσαμε στη σχέση και μετά αποφασίσαμε να κάνουμε παιδί. Γνωριστήκαμε το 2004 αλλά μπήκαμε στη σχέση μετά από αρκετά χρόνια», ανέφερε η Ιωάννα Παππά.

«Όταν γέννησα γύρισα μέσα σε 25 μέρες στη δουλειά. Δεν αισθάνθηκα ποτέ όμως ότι έχω λείψει από το παιδί, γιατί είμαστε μαζί καθημερινά, κάνουμε πράγματα καθημερινά, τον προσωπικό μου χρόνο τον αφιερώνω μόνο στο παιδί.

Είχα βοήθεια και από τον σύζυγό μου αλλά και από τους γονείς μας», είπε η Ιωάννα Παππά.

Αναφερόμενη στην απόφασή της να κάνει παιδί κοντά στα 40, η Ιωάννα Παππά εξομολογήθηκε: «Νομίζω ότι αν δεν υπήρχε το ηλικιακό όριο, θα έκανα αργότερα παιδί.

Επειδή όμως υπάρχει το ηλιακό όριο έπρεπε να πάρω κάποιες αποφάσεις. Μέσα μου τα πίεσα λίγο παραπάνω τα πράγματα αλλά όχι ακραία. Είχα σκεφτεί και το ενδεχόμενο να μην μπορώ να κάνω, θα έκανα ό,τι μπορούσα και μετά θα το αποδεχόμουν».

To άρθρο Ιωάννα Παππά: Ήμουν σε μια ηλικία που έπρεπε να αποφασίσω αν θα κάνω παιδί ή όχι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock