Επικαιρότητα

Καιρός: Παγετός και «βουτιά» του υδράργυρου – Σε ποια περιοχή έφτασε τους μείον 8 η θερμοκρασία

Απότομα άλλαξε το σκηνικό του καιρού την Κυριακή (29/1) καθώς σε όλη τη χώρα παρατηρείται «επέλαση» κρύου, με τον υδράργυρο να «βουτά» μέχρι και τους – 8 βαθμούς Κελσίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το meteo του Αστεροσκοπείου Αθηνών, οι χαμηλότερες ελάχιστες θερμοκρασίες καταγράφηκαν σε Σέλι (-8,3), Άγιο Παύλο Ημαθίας (-5,9), Βαρικό Φλώρινας (-4,6), Κλεισούρα Καστοριάς (-4,5) και Κίτρινη Λίμνη Κοζάνης (-3,9 βαθμοί).

Ωστόσο, παγετός σημειώθηκε επίσης στα βόρεια και κεντρικά ηπειρωτικά της χώρας τις πρωινές ώρες της Κυριακής.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock