Επικαιρότητα

Κακουργηματικές διώξεις για χορηγίες ΚΕΕΛΠΝΟ σε Μητρόπολη της Αττικής και επιχορηγήσεις σε εταιρίες

Την άσκηση κουργηματικών διώξεων για τις χορηγίες του ΚΕΕΛΠΝΟ σε μεγάλη Μητρόπολη της Αττικής αλλά και τις οικονομικές ενισχύσεις διαφόρων εταιρειών, οι οποίες άγγιξαν τα 2 εκατομμύρια ευρώ παρήγγειλε η Οικονομική Εισαγγελία.

Έπειτα από ενδελεχή έρευνα διάρκειας 10 ετών που διενήργησαν τρεις εισαγγελείς προέκυψαν σημαντικά στοιχεία για την εμπλοκή στο μεγάλο αυτό οικονομικό σκάνδαλο 9 μελών διοικήσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ την περίοδο 2007-2009, εκπροσώπων εταιρειών κι ενός εν ενεργεία γνωστού Μητροπολίτη στην Αττική, ο οποίος υπήρξε μέλος και του Δ.Σ. του Κέντρου.

Η παραγγελία της Οικονομικής Εισαγγελίας για άσκηση ποινικής δίωξης στρέφεται κατά 13 ατόμων για τα κακουργηματικού χαρακτήρα αδικήματα της απιστίας και της ηθικής αυτουργίας στην απιστία για ποσά που αγγίζουν τα 2 εκατ. ευρώ και αφορούν 5 περιπτώσεις επιχορηγήσεων, συναλλαγών και οικονομικών ενισχύσεων εταιρειών καθώς και της συγκεκριμένης Μητρόπολης.

Σε όλες τις περιπτώσεις κεντρικό πρόσωπο φέρεται ότι ήταν ο τότε πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, ενώ σε δύο εξ αυτών εμπλέκεται ο Μητροπολίτης.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock