ΕνημέρωσηΟικονομία

Καμπανάκι για πληθωρισμό και ανάκαμψη από το ΔΝΤ

Καμπανάκι ότι τα προβλήματα στην εφοδιαστική αλυσίδα λόγω της πανδημίας αυξάνονται συνεχώς και υπονομεύουν την ανάπτυξη στην Ευρώπη χτυπά το ΔΝΤ στον ιστότοπό του.

Οι προκλήσεις αυτές της εφοδιαστικής αλυσίδας έρχονται να ενισχύσουν τον πληθωρισμό σε μια περίοδο που οι τιμές έχουν ήδη επιβαρυνθεί πολύ λόγω του ράλι του πετρελαίου, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος και της ενέργειας, δημιουργώντας εκρηκτικό κοκτέιλ για την ευρωπαϊκή οικονομία.

Στο πλαίσιο έκθεσης του ΔΝΤ που δόθηκε στη δημοσιότητα για το θέμα («Supply Bottlenecks: Where, Why, How Much, and What Next?»), η επικεφαλής του ΔΝΤ Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα και οι συνεργάτες της, η Οϊα Κελασούν, που είναι υποδιευθύντρια του Ευρωπαϊκού Τμήματος του Ταμείου και επικεφαλής παρακολούθησης της οικονομίας της Γερμανίας, καθώς και ο διευθυντής του ΔΝΤ για την Ευρώπη, Αλφρεντ Κάμερ, παρουσιάζουν ορισμένα αποκαλυπτικά στοιχεία στο blog του Ταμείου.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger