Κόσμος

Καναδάς: Ερευνάται η στάση των Αρχών στις κινητοποιήσεις του «Κονβόι Ελευθερίας»

Ερωτήματα προκαλεί η στάση της αστυνομίας απέναντι στους διαδηλωτές στη μεθοριακή πόλη Ουίνδσορ, την Οτάβα καθώς και τη γέφυρα Αμπάσαντορ στον Καναδά, όπου σημειώθηκαν οι εντονότερες κινητοποιήσεις λόγω των υγειονομικών περιορισμών που υπάρχουν στη χώρα.

Υπενθυμίζεται ότι οι κινητοποιήσεις του «Κονβόι της Ελευθερίας», που ξεκίνησαν από τους Καναδούς οδηγούς φορτηγών οι οποίοι είναι αντίθετοι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά της covid-19, έχουν προσελκύσει πολλούς Καναδούς που αντιτίθενται εν γένει στην πολιτική του πρωθυπουργού Τζάστιν Τριντό.

Αυτό που προκάλεσε μεγάλη απορία είναι η αντίδραση των Καναδών για τη στάση της αστυνομίας όπως φάνηκε μέσα από εικόνες που έδειχναν αστυνομικούς να συναναστρέφονται με διαδηλωτές στην Οτάβα και να βοηθούν κάποιους από αυτούς να ξαναστήσουν τη σκηνή τους, αλλά και από ένα βίντεο που έδειχνε μέλος της αστυνομίας της Οτάβας να λέει στους διαδηλωτές «Σας στηρίζω 100%».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock