Πολιτική

Κάνουν Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ! Νέα «ΒΟΜΒΑ» Πλεύρη για τους ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ “θανάτους covid”, vid

Νομίζουν ότι δεν τους ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ – Τι αλλαγές φέρνουν και ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ;

Επιμένει στην αδιανόητη παραδοχή του για τους θανάτους covid ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Μιλώντας στο OPEN, αφού ξεκαθάρισε με χαρακτηριστικό εμμονικό ύφος ότι δεν πρόκειται να επανεξεταστεί το μέτρο της αναστολής των υγειονομικών πριν τις 31/12, ο εμβολιολάγνος Υπουργός αναφέρθηκε ξανά στο σύστημα καταγραφής των θανάτων κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Επανέλαβε αυτό που είχε παραδεχθεί ήδη αρκετές φορές (και δεν παρενέβη ΚΑΝΕΙΣ!!!) ότι δηλαδή οι ελληνικές υγειονομικές αρχές δηλώνουν ως “θάνατο covid” ακόμα και κάποιον που πέθανε από ΑΛΛΗ ΑΙΤΙΑ, αλλά είχε…την ατυχία να βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό!

Αυτό όμως που προκάλεσε αρκετά ερωτηματικά είναι η αποκάλυψή του σχετικά με τις αλλαγές στο σύστημα καταγραφής των θανάτων ήδη από την επόμενη εβδομάδα.

«Από εδώ και στο εξής στους θανάτους που θα δηλώνουμε θα αναφερόμαστε πόσοι από αυτούς είναι με αιτία των covid και πόσοι ήταν με άλλη αιτία αλλά τα άτομα αυτά είχαν covid. Συνεπώς δεν είχαμε αύξηση θανάτων διότι το μεγαλύτερο ποσοστό των θανάτων από τον Μάιο και μετά συνδυάζονται με περιστατικά τα οποία είναι από οποιαδήποτε αιτία αλλά συνδυάζονται με covid».

Δείτε συγκεκριμένα την αναφορά πλεύρη στο σύστημα καταγραφής των θανάτων από το 6:20 του αποσπάσματος:

 

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock