ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Kaspersky: Εφαρμογές γονικού ελέγχου χρησιμοποιούν ένας στους δύο γονείς

Ανήσυχοι για την ψηφιακή συμπεριφορά των παιδιών τους είναι οι περισσότεροι γονείς που αναζητούν τρόπους για να την διαχειρίζονται και την παρακολουθούν.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από μία νέα μελέτη της Kaspersky, σύμφωνα με την οποία σχεδόν οι μισοί από τους ερωτηθέντες (48%) χρησιμοποιούν εφαρμογές γονικού ελέγχου και το 45% ελέγχει τακτικά το ιστορικό των παιδιών στο Διαδίκτυο. Επιπλέον, το 51% των γονέων αναφέρει ότι τα παιδιά τους χρησιμοποιούν ψηφιακές συσκευές υπό την επίβλεψη είτε του ενός γονέα (42%) είτε ενός μέλους της οικογένειας (9%).

Σύμφωνα με τη μελέτη, τα σύγχρονα παιδιά είναι πολύ πιο προηγμένα τεχνολογικά από μικρή ηλικία σε σύγκριση με τις προηγούμενες γενιές. Ένας από τους κύριους λόγους για αυτό είναι ότι έχουν πρόσβαση σε gadget και αποκτούν πρακτική εμπειρία από πολύ μικρότερη ηλικία.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger