Τρόπος Ζωής

Κατερίνα Διδασκάλου για «Μαύρο Ρόδο»: Έμεινα για μέρες σε μοναστήρι, ακολουθούσα το πρόγραμμα των μοναχών

Η ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου μίλησε στην «Ελένη» για τον ανατρεπτικό ρόλο στην νέα σειρά του MEGA, το «Μαύρο Ρόδο», καθώς και ποια είναι η σχέση της με την θρησκεία.

Η Κατερίνα Διδασκάλου μας συστήνει την ηγουμένη Φιλαρέτη στη νέα σειρά του MEGA το «Μαύρο Ρόδο», εξηγεί γιατί δέχτηκε τον ρολό παρόλο που δεν ήθελε να κάνει τηλεόραση φέτος μετά τις «Άγριες μέλισσες» και αναφέρεται στη σημασία που έχει για εκείνη η εμφάνιση της.

Για τον ρόλο της ως ηγουμένη σχολίασε η αγαπημένη ηθοποιός: «Στην αρχή μου έλεγαν όλοι για τη Μυρσίνη ότι είναι κόντρα ρόλος και μετα μου έλεγαν ότι είναι ραμμένος πάνω μου. Η ηγουμένη είναι πολύ μεγάλη στροφή ως ρόλος και πολύ μεγάλη πρόκληση. Δεν ήθελα φέτος να κάνω τηλεόραση αλλά έκανα επειδή ακριβώς είναι τόσο διαφορετικό».

Μιλώντας στην «Ελένη» η Κατερίνα Διδασκάλου σύστησε την «Φιλαρέτη» που θα υποδυθεί στην νέα σειρά του MEGA: «Η Φιλαρέτη είναι μια θετική και πεφωτισμένη ηρωίδα, δεν είναι η κακιά της υπόθεσης».

Για τις ανάγκες της σειράς το μοναστήρι που γίνονται τα γυρίσματα χτίστηκε από την αρχή πέτρα-πέτρα και η Κατερίνα Διδασκάλου αποκάλυψε ότι επιστέφτηκε πολλά μοναστήρια και στη μονή γυναικών αγίας Ειρήνης στο Ρέθυμνο πήγε και έμεινε.

Μάλιστα η ηθοποιός δεν δίστασε να μείνει στην μονή της αγίας Ειρήνης μέσα για μέρες, και να ακολουθήσει το πρόγραμμα των μονάχων.

Στην προσωπική της ζωή η ηθοποιός φοράει το σταυρό που μου χάρισε η ηγουμένη Θέκλα και το κομποσκοίνι της και επίσης προσεύχεται πολύ.

Για την Φωτεινή Παπαθεοδώρου, η Κατερίνα Διδασκάλου ανέφερε ότι είναι ένα υπέροχο κορίτσι και όταν συνέπεσαν στο μοναστήρι κάποιες ημέρες, έζησαν κάποιες εμπειρίες μαζί.

«Δεν είναι εύκολο για έναν γονιό να διαχειριστεί την απόφαση του παιδιού του να μονάσει. Κάποιοι γονείς θεωρούν ότι είναι αποτυχία προσωπική το να μπει το παιδί τους στο μοναστήρι», σημείωσε για την επιλογή κάποιων παιδιών να ακολουθήσουν την ζωή σε μοναστήρι.

To άρθρο Κατερίνα Διδασκάλου για «Μαύρο Ρόδο»: Έμεινα για μέρες σε μοναστήρι, ακολουθούσα το πρόγραμμα των μοναχών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock