ΕνημέρωσηΠολιτική

Κεραμέως κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Ο λαϊκισμός σε όλο του το θλιβερό μεγαλείο»

Στην αντεπίθεση πέρασε η Νίκη Κεραμέως και με αφορμή τροπολογίες που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για σειρά θεμάτων που αφορούν στα πανεπιστήμια, μίλησε για λαϊκισμό σε όλο του το θλιβερό μεγαλείο.

«Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραμένει προσηλωμένο στη λογική της ήσσονος προσπάθειας και της εξίσωσης προς τα κάτω», είπε η υπουργός Παιδείας και παρουσίασε τροπολογία του υπουργείου που προβλέπει -μεταξύ άλλων- αλλαγές στον τρόπο ανάδειξης των οργάνων διοίκησης στα Πανεπιστήμια.

Με την πρώτη τροπολογία ο ΣΥΡΙΖΑ, ζητά την κατάργηση της ελάχιστης βάσης για την εισαγωγή στα Πανεπιστήμια, κάτι που όπως είπε η κ. Κεραμέως, μας γυρίζει στο καθεστώς των εισακτέων της λευκής κόλλας. Με τη δεύτερη τροπολογία, σύμφωνα με την υπουργό Παιδείας, προτείνεται η χρηματοδότηση των ΑΕΙ να μη γίνεται με βάση ποιοτικά κριτήρια και αξιολόγηση, με την τρίτη να μειωθεί η εξεταστέα ύλη στις πανελλαδικές στο μισό και με την τέταρτη τροπολογία, να καταργηθεί η Τράπεζα Θεμάτων.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock