ΕνημέρωσηΠολιτική

Κικίλιας: Ο τουρισμός αντισταθμίζει την ακρίβεια της ενεργειακής κρίσης

Ως αντίβαρο στην οικονομική κρίση και το μειωμένο εισόδημα της ελληνικής οικογένειας λειτουργεί ο τουρισμός, σύμφωνα με τον υπουργό Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια. «Δουλεύουμε για τη μέση ελληνική οικογένεια, τη μεσαία τάξη, τα λαϊκά στρώματα. Αυτή είναι η φύση του Υπουργείου Τουρισμού. Είναι αναπτυξιακό, οικονομικό, επενδυτικό υπουργείο. Έρχονται και μεγάλες επενδύσεις και έργα υποδομής που δίνουν μεγάλη δυναμική στον ελληνικό τουρισμό», είπε ο ίδιος.

«Η μέση ελληνική οικογένεια, η μικρή και μεσαία επιχείρηση στην Ελλάδα περιμένουν να ενισχυθούν και να τονωθούν από την επιμήκυνση του τουριστικού προϊόντος και τη δυνατότητα να δουν όλοι να αυξάνεται το εισόδημα στις τσέπες τους.

Σε μια δύσκολη στιγμή μιας παγκόσμιας ενεργειακής κρίσης, πιστεύω ότι το 2022 ο τουρισμός είναι αυτός ο οποίος θα γυρίσει μέρισμα και θα στηρίξει την ελληνική οικογένεια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπουργός σε τηλεοπτική εκπομπή.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger