ΕνημέρωσηΠολιτική

Κικίλιας: Στην καρδιά της πολιτικής της ΝΔ το κοινωνικό κράτος και η κοινωνική αλληλεγγύη

«To κοινωνικό κράτος και κοινωνική αλληλεγγύη βρίσκονται στην καρδιά της πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας. Είναι η διαρκής προσπάθεια να στηρίξεις τους πολίτες και ιδιαίτερα αυτούς που δε μπορούν ή δεν έχουν». Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας σε συνέντευξη του στο Action 24.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενίσχυσε με 43 δισ. ευρώ την ελληνική οικονομία μέσα στην πανδημία. Στήριξε την κοινωνία και συνεχίζει να το κάνει η Κυβέρνηση με άλλα 500 εκατομμύρια έως τώρα για τις συνέπειες της ενεργειακής κρίσης. Είμαστε εδώ, αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες που περνά ο πολίτης, για να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε αυτόν πρώτα από όλα και μαζί με αυτόν διαρθρωτικά την ελληνική οικονομία, όλους τους επαγγελματικούς κλάδους και όλη την ελληνική κοινωνία. Και χαρακτηρίζουν ανάλγητη την Κυβέρνηση, αυτοί οι οποίοι φτωχοποίησαν και διέλυσαν τη μεσαία τάξη που αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας, αυτοί οι οποίοι έκλεισαν τις τράπεζες, οδήγησαν στο χειρότερο μνημόνιο και μας έχουν δέσει χειροπόδαρα μέχρι το 2060», τόνισε ο κ. Κικίλιας.

Αναφερόμενος στη νέα τουριστική χρονιά, τόνισε: «Δεν κάνω ποτέ προβλέψεις, δεν θα κάνω ούτε τώρα. Ήδη, όμως, από τις πρώτες ημέρες του 2022 οι προκρατήσεις έχουν πάει κατακόρυφα σε αυξητικό ρυθμό για τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, αλλά και για όλα τα επαγγέλματα γύρω από τον τουρισμό. Αυξάνεται η ζήτηση των αεροπορικών εταιρειών σε slots, σε θέσεις στα ελληνικά αεροδρόμια. Θα έχουμε από τον Απρίλιο 14 πτήσεις την ημέρα από τις ΗΠΑ, υψηλού επιπέδου τουρίστες που αφήνουν πολύ μεγάλο εισόδημα.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger