ΕνημέρωσηΠολιτική

Κωδικός ανοιχτά σχολεία: Το δόγμα μηδενικής ανοχής της κυβέρνησης και τα «όπλα»

Χαράκωμα νομιμότητας για να προστατεύσει πάση δυνάμει τη φυσική παρουσία των μαθητών στα σχολεία αλλά και το διδακτικό προσωπικό από το κλίμα εκφοβισμού που καλλιεργείται από ομάδες αντιεμβολιαστών δημιουργεί η κυβέρνηση.

Το Μέγαρο Μαξίμου διαμηνύει ότι θα προστατεύσει τις συνθήκες ομαλότητας και θα επιδείξει μηδενική ανοχή έναντι εκείνων που διαμορφώνουν έκρυθμη κατάσταση και αναταραχή με τις μηνύσεις εναντίον εκπαιδευτικών που επιβλέπουν την τήρηση των μέτρων υγειονομικής προστασίας, βάσει του πρωτοκόλλου που έχει καταρτιστεί από την επιτροπή των ειδικών για την επιστροφή στη δια ζώσης διδασκαλία.

Το ξεκάθαρο μήνυμα του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου ότι «…Όποιος επιχειρεί παρόμοιες πράξεις θα είναι αντιμέτωπος με τις νομικές συνέπειες που επισύρουν, δίχως να υπάρχει περιθώριο για εκπτώσεις», συμπλήρωσε η ρητή αναφορά από μέρους της υπουργού Παιδείας, για την νομική οχύρωση που θα φτιάξει το αρμόδιο υπουργείο γύρω από την εκπαιδευτική κοινότητα. Προς αυτήν την κατεύθυνση η νομική εκπροσώπηση των εκπαιδευτικών θα παρέχεται και θα καλύπτεται νομικά από το αρμόδιο υπουργείο.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock