Τρόπος Ζωής

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Διασπορά ψευδών και συκοφαντικών γεγονότων εις βάρος μου

Μέσω του δικηγόρου της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θέλησε να απαντήσει σε όσα διαδραματίστηκαν μέσω twitter τις προηγούμενες μέρες με αφορμή την συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη.

Υπενθυμίζεται πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που είναι έγκυος στον έβδομο μήνα, έδωσε συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη λέγοντας ότι έχει μετανιώσει για τον τρόπο που φέρθηκε σε συναδέλφους της. Την σκυτάλη δεν άργησαν να πάρουν άνθρωποι που είχαν συνεργαστεί μαζί της, καταθέτοντας on camera ή μέσω social media της δική τους εμπειρία από την συνεργασία με τη Σπυροπούλου.

Αποκορύφωμα ήταν οι τοποθετήσεις της Φωτεινής Πετρογιάννη. Οι δυο γυναίκες το βράδυ της Τετάρτης αντάλλαξαν σκληρούς χαρακτηρισμούς με δημόσια tweets.

 

Τώρα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μέσω του δικηγόρου έκανε λόγο «διασπορά ψευδών και συκοφαντικών σε βάρος μου γεγονότων και μυθευμάτων» και καλεί κάθε εμπλεκόμενο «να παύσει άμεσα και να απόσχει στο εξής από κάθε συκοφαντική και προσβλητική σε βάρος μου ενέργεια».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε όλες τις κοινωνίες, η περίοδος της κύησης, απολαμβάνει ιδιαίτερου σεβασμού, ως η περίοδος αναμονής της γέννησης μίας νέας ζωής. Δυστυχώς, το τελευταίο χρονικό διάστημα και ενώ διανύω τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης μου, βρίσκομαι στο επίκεντρο μιας διογκούμενης, αήθους εκστρατείας κατασυκοφάντησης μου, με τη διασπορά ψευδών και συκοφαντικών σε βάρος μου γεγονότων και μυθευμάτων, συνοδευόμενων με ατιμωτικούς για το πρόσωπό μου χαρακτηρισμούς, υπό το μανδύα των δήθεν αξιολογικών σχολίων και κρίσεων.

Η ως άνω εκστρατεία φαίνεται να εκπορεύεται από τηλεοπτικά πρόσωπα – παρουσιαστές εκπομπών, κάποιων ΜΜΕ, συνεπικουρούμενων από διάφορους χώρους κοινωνικής δικτύωσης. Ως παλαιά επαγγελματίας του χώρου, υπενθυμίζω τη συνευθύνη όλων μας στην αποχή από την ανοχή, άλλως υπόθαλψη τέτοιων κοινωνικά και δεοντολογικά απαράδεκτων πράξεων που ενίοτε αγγίζουν τα όρια της ποινικά κολάσιμης συμπεριφοράς.

Για το λόγο αυτό καλώ κάθε εμπλεκόμενο να παύσει άμεσα και να απόσχει στο εξής από κάθε συκοφαντική και προσβλητική σε βάρος μου ενέργεια. Σε κάθε περίπτωση, κριτής όλων μας ο χρόνος και σε εμμένουσα, κοινωνικά και δεοντολογικά, παρέκκλιση η ποινική και αστική Δικαιοσύνη. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος μου.

Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο πληρεξούσιος δικηγόρος, Ανδρέας X. Μήτσαινας».

To άρθρο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Διασπορά ψευδών και συκοφαντικών γεγονότων εις βάρος μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock