Κόσμος

Κορωνοϊός – Νέα Υόρκη: Προς κατάργηση η υποχρεωτική χρήση μάσκας παρά τη σύσταση του CDC

Tο τέλος της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας για τους περισσότερους κλειστούς δημόσιους χώρους αναμένεται να ανακοινώσει η κυβερνήτρια της Νέας Υόρκης, Κάθι Χόκουλ, σύμφωνα με την εφημερίδα The New York Times, ακολουθώντας το παράδειγμα αρκετών πολιτειών που αναμένεται να άρουν τους συγκεκριμένους κανόνες καθώς αποκλιμακώνεται η τελευταία έξαρση της Covid-19.

Η Δημοκρατική κυβερνήτρια σκοπεύει να αφήσει το μέτρο της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας, κατά του οποίου έχουν υπάρξει προσφυγές στη δικαιοσύνη, να λήξει αντί να επιδιώξει την ανανέωσή του, σύμφωνα με την εφημερίδα, που επικαλείται τρία πρόσωπα με γνώση του θέματος.

Παραμένει ασαφές εάν οι αξιωματούχοι της Χόκουλ θα ανανεώσουν ή θα άρουν το ξεχωριστό μέτρο για υποχρεωτική χρήση μάσκας στα δημόσια σχολεία της Νέας Υόρκης που αναμένεται να λήξει σε δύο εβδομάδες.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger