Επικαιρότητα

Κοζάνη: Κίνδυνος να κλείσει η μοναδική ΜΕΘ στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο

Οργανικά κενά σε υγειονομικό προσωπικό, θέτουν σε κίνδυνο τη λειτουργία της μοναδικής ΜΕΘ που διαθέτει το Μαμάτσειο νοσοκομείο της Κοζάνης, καθώς σύμφωνα με τον διευθυντή της μονάδας, καθίσταται ανέφικτο να λειτουργεί με έναν μόνο εντατικολόγο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του GRTimes, η ΜΕΘ του Μαμάτσειου λειτουργούσε τα τελευταία δύο έτη με δύο εντατικολόγους και μία αναισθησιολόγο, η οποία μετακινείται ανάλογα με τις ανάγκες που ανακύπτουν, όπως δήλωσε στο μέσο o διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου, Κωνσταντίνος Στόκκος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ένας από τους δύο εντατικολόγους αναμένει να μονιμοποιηθεί σε άλλο νοσοκομείο, οπότε είναι αρκετά πιθανό η λειτουργία της μονάδας να μην καθίσταται δυνατή. Παράλληλα, ο διευθυντής της ΜΕΘ δήλωσε πως «θα εισηγηθούμε να κλείσει η ΜΕΘ. Δεν μπορούμε να εργαστούμε κάτω από αυτές τις συνθήκες πλέον. Ήδη η κατάσταση είναι τραγική, να δουλεύουμε 15 μέρες συνεχόμενα, με «κουτσουρεμένα» ρεπό και άδειες. Με τον διορισμό του συναδέλφου σε άλλο νοσοκομείο δεν είναι εφικτή η λειτουργία της ΜΕΘ».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock