ΕνημέρωσηΟικονομία

ΚτΠ Α.Ε.: Προκήρυξη έργων 1,4 δισ. ευρώ στους επόμενους 10 μήνες

Σε εγρήγορση δείχνουν να βρίσκονται οι άνθρωποι της Κοινωνίας της Πληροφορίας (ΚτΠ) Α.Ε. καθώς μέσα στους επόμενους μήνες σχεδιάζουν να προχωρήσουν στην προκήρυξη ενός εντυπωσιακού μεγάλου αριθμού έργων που αξιοποιούν τις ψηφιακές τεχνολογίες και χρηματοδοτούνται, κατά κύριο λόγο, από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της ΚτΠ Α.Ε., η οποία είναι ο βασικός εκτελεστικός βραχίονας των έργων πληροφορικής, επικοινωνιών και ψηφιακού μετασχηματισμού του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, μέσα στους επόμενους 6-10 μήνες πρόκειται να προχωρήσει στην προκήρυξη 63 έργων συνολικού προϋπολογισμού 1,4 δισ. ευρώ.

Η αρχή γίνεται πάντως με μία σειρά από σημαντικά έργα όπως είναι η ενιαία ψηφιακή πλατφόρμα εξυπηρέτησης πολιτών και επιχειρήσεων CRMS (Citizens delivery platform) προϋπολογισμού 66 εκατ. ευρώ αλλά και η ψηφιοποίηση των αρχείων του Συστήματος Δημόσιας Υγείας (80 εκατ. ευρώ).

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock