ΕνημέρωσηΟικονομία

Lamda Develoment: Κέρδη ρεκόρ 224,6 εκατ. ευρώ με όχημα το Ελληνικό

Καθαρά κέρδη 224,6 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε για το πρώτο εξάμηνο του 2021 η Lamda Development, έναντι ζημιάς 5,7 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι. Το εντυπωσιακό αποτέλεσμα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο έργο του Ελληνικού, το οποίο το τελευταίο διάστημα καταγράφει σημαντικότατη πρόοδο.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, σε επίπεδο λειτουργικής κερδοφορίας, τα ενοποιημένα κέρδη EBITDA προ αποτιμήσεων ανήλθαν σε 15,9 εκατ. ευρώ παρουσιάζοντας αύξηση 4% έναντι της αντίστοιχης περιόδου το 2020.

Τα κέρδη EBITDA των Εμπορικών Κέντρων The Mall Athens, Golden Hall και Mediterranean Cosmos ανήλθαν σε 16,1εκατ. ευρώ, μειωμένα κατά 17% έναντι της αντίστοιχης περιόδου το 2020, λόγω της αναστολής λειτουργίας τους κατά το μεγαλύτερο διάστημα της περιόδου, της νομοθετικά προβλεπόμενης παροχής μειώσεων στα μισθώματα των καταστηματαρχών/μισθωτών καθώς και των περιοριστικών μέτρων στη λειτουργία τους που ελήφθησαν για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης της πανδημίας.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock