ΕνημέρωσηΠολιτική

Live: Ο πρωθυπουργός παρουσιάζει το Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο Εξωστρέφειας

Το Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο Εξωστρέφειας παρουσιάζει αυτήν την ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το πρώτο Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο Εξωστρέφειας παρουσιάζεται αυτήν την ώρα στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», με τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να απευθύνει χαιρετισμό, δείχνοντας τη βαρύτητα που δίνει στο φιλόδοξο σχέδιο του υπουργείου Εξωτερικών, που εδράζεται στην οικονομική εξωστρέφεια και συνεργασία με χώρες του εξωτερικού. Η «ατζέντα» είναι αρμοδιότητας του υφυπουργού Οικονομικής Διπλωματίας και Εξωστρέφειας Κώστα Φραγκογιάννη.

Το κυβερνητικό σχέδιο για την οικονομική εξωστρέφεια στοχεύει στην ενδυνάμωση της εικόνας της Ελλάδας στο εξωτερικό, ενώ ταυτόχρονα όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς είτε από τον δημόσιο είτε από τον ιδιωτικό τομέα θα ακολουθούν έναν προσυμφωνημένο κορμό δράσεων και εκδηλώσεων, ώστε η Ελλάδα να έχει ένα στοχευμένο πλάνο τόσο για την προώθηση των εξαγωγών όσο και για την προσέλκυση επενδύσεων για όλες τις χώρες και τους κλάδους προτεραιότητας και να μην υπάρχει πολυδιάσπαση.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock