Κόσμος

Μαχητικό νέας γενιάς σχεδιάζουν από κοινού Βρετανία Ιταλία και Ιαπωνία

Εντός των επόμενων ημερών ο Ρίσι Σούνακ αναμένεται να ανακοινώσει την δημιουργία χιλιάδων νέων θέσεων εργασίας με τις περισσότερες από αυτές να αφορούν την πολεμική βιομηχανία της χώρας.

Ο Βρετανός Πρωθυπουργός φαίνεται πως έχει ήδη αποφασίσει να αναμορφώσει και κυρίως να εκσυγχρονίσει περαιτέρω τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας του. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται το πρόγραμμα δημιουργίας νέων μαχητικών αεροσκαφών τελευταίας τεχνολογίας τα οποία σε περίπου 10 χρόνια θα έρθουν να αντικαταστήσουν πλήρως τα Typhoon.

Το σχέδιο αυτό μόνο «φθηνό» δεν είναι κι αν λάβει κανείς υπόψη τα κεφάλαια που διατέθηκαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες για τον σχεδιασμό και την παραγωγή των F-35 αντιλαμβάνεται πως η Βρετανία θα είναι εξαιρετικά δύσκολο με τις παρούσες οικονομικές συνθήκες να προχωρήσει μόνη της στον συγκεκριμένο δρόμο.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock