ΕνημέρωσηΟικονομία

Mastercard Fintech Day: Εκεί που η τεχνολογία συναντά την καινοτομία

13 Fintech εταιρείες από 8 διαφορετικές χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης θα συμμετέχουν στο πρώτο Mastercard Fintech Day.

Η Mastercard πραγματοποιεί για πρώτη φορά την Mastercard Fintech Day, μία εκδήλωση που συγκεντρώνει επιλεγμένες fintech εταιρείες από την περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αναδειχθούν και να κερδίσουν μία θέση στο παγκόσμιο πρόγραμμα της Mastercard για νεοφυείς επιχειρήσεις, Start Path.

Η Mastercard Fintech Day υλοποιείται με την υποστήριξη του Start Path και έχει ως στόχο την υλοποίηση συνεργειών στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει workshops με fintech experts και απόφοιτους του συγκεκριμένου τομέα, αλλά και sessions για networking μεταξύ fintech, Mastercard County Managers και Senior Executives.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock