Τρόπος Ζωής

Μάξιμος Μουμούρης για τη «Γη της ελιάς»: Κομβικό σημείο είναι η φυλάκιση της Αθηνάς

Ο αγαπημένος ηθοποιός Μάξιμος Μουμούρης μίλησε για την «Γη της Ελιάς» που πρωταγωνιστεί, και αναφέρθηκε στη υνέχεια της σειράς.

Ο «σκοτεινός δικηγόρος» της επιτυχημένης σειράς του MEGA, η «Γη της Ελιάς», Μάξιμος Μουμούρης κάθισε στον καναπέ του «MEGA Καλημέρα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρεμιέρα του Β’ κύκλου της σειράς και το τι μέλλει γενέσθαι.

«Ξεκινούν νέες ιστορίες που έχουν πολύ ενδιαφέρον στη «Γη της Ελιάς». Δεν μου αρέσουν τα spoiler, γιατί όλοι θέλουν να μάθουν τι θα γίνει στην συνέχεια; Ένα κομβικό σημείο, μία ιστορία που ξεκινά είναι η φυλάκιση της Αθηνάς. Αυτό δεν θα περάσει εύκολα και θα είναι και ένας Εισαγγελέας που δεν θα την αφήσει», δήλωσε ο Μάξιμος Μουμούρης.

Για τον ρόλο του είπε χαρακτηριστικά: «Η σχέση μου στη σειρά περνάει κρίση και την παλεύω και νομίζω θα βγούμε ζωντανοί και θα το ξεπεράσουμε μέχρι να έρθει μία άλλη κρίση.

Πόσο κρυφό μπορεί να κρατήσει από την Ισμήνη ένα κομμάτι της ζωής του; Εκεί θα υπάρχει μία ρίξη την οποία περιμένω πως και πώς να διαβάσω στο σενάριο. Γράφεται συνεχώς το σενάριο, η συγγραφική ομάδα είναι στο «κόκκινο».

«Μπαίνουν νέα παιδιά που ανοίγουν τις ιστορίες. Όσον αφορά στο κομμάτι του Κωνσταντίνου, δεν περνάει εύκολα με την είσοδο του Δημοσθένη, δεν μπορεί να πει ούτε τέρμα ούτε τίποτα.

Όταν βλέπεις τη δουλειά σου, έχεις κάποια κριτήρια. Είδα τώρα σκηνή από το απόσπασμα και βρήκα λάθη σε μένα. Έχω αναγνωρίσει πράγματα στον εαυτό μου.

Δεν σκέφτηκα εάν θα έχει επιτυχία η σειρά, η επιτυχία είναι μέρος της δουλειάς και τροφοδοτεί και την επόμενη δουλειά. Στο πλαίσιο του know-how είχαμε καλή συνεργασία, και το MEGA το στήριξε πολύ», υπογράμμισε o Μάξιμος Μουμούρης.

To άρθρο Μάξιμος Μουμούρης για τη «Γη της ελιάς»: Κομβικό σημείο είναι η φυλάκιση της Αθηνάς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock