ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Με τα νέα μοντέλα της η Xiaomi στοχεύει στην κορυφή της αγοράς των smartphones

Αποστολή στη Βιέννη

Η άνοδος προς την κορυφή στο χώρο των ψηφιακών τεχνολογιών δεν είναι μία καθόλου εύκολη προσπάθεια, ειδικά για μία «νέα» εταιρεία που καλείται να χτίσει το όνομα της μέσα σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Η Xiaomi, όμως, πέτυχε μέσα σε ένα σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα να είναι πλέον σε θέση να δηλώνει ότι για το 2021 κατέλαβε στην 3η θέση της παγκόσμιας κατάταξης στην κατηγορία των smartphones με ένα μερίδιο της τάξεως του 14%, στη 2η θέση στην αντίστοιχη κατάταξη της Ευρώπης με το μερίδιο στο 23% και στην πρώτη στην περιοχή της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης με το αντίστοιχο μερίδιο να φθάνει στο 31%. Και με τη νέα, κορυφαία σειρά μοντέλων της επιδιώκει, φυσικά, να παραμείνει στην κορυφή και το 2022, αξιοποιώντας επιπλέον και ένα συνεχώς διευρυνόμενο οικοσύστημα ψηφιακών συσκευών που προωθεί τόσο στην παγκόσμια όσο και στην ελληνική αγορά με ιδιαίτερη επιτυχία.

Λίγες εβδομάδες πριν τη συμπλήρωση 12 ετών από την ίδρυση της, η Xiaomi παρουσίασε και επίσημα -όσον αφορά την περιοχή της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης- τα μοντέλα της 12 series, με την Pro έκδοση να αποτελεί πλέον τη «ναυαρχίδα» της κινεζικής εταιρείας για το 2022. Η παρουσίαση έγινε στη Βιέννη με τα μοντέλα να είναι άμεσα διαθέσιμα και τις πρώτες δύο εβδομάδες της διαθεσιμότητας να υπάρχουν ουκ ολίγες προσφορές.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock