Επικαιρότητα

«Μετά την επίθεση έπαιρνε αντικαταθλιπτικά»: Τι είπε πατέρας καταγγέλλουσας στη δίκη Φιλιππίδη

Με την κατάθεση ο πατέρα της δεύτερης καταγγέλλουσας που κατηγορεί τον Πέτρο Φιλιππίδη για απόπειρα βιασμού το 2010 σε καμαρίνι θεάτρου, συνεχίζεται από το πρωί η δίκη του ηθοποιού.

Ο μάρτυρας , ο οποίος έμαθε για την καταγγελλόμενη σεξουαλική επίθεση σε βάρος της κόρης του, πριν από ένα χρόνο, αναφέρθηκε στην άσχημη ψυχολογική κατάσταση του παιδιού του σε σημείο που έπαιρνε αντικαταθλιπτικά χάπια, ενώ ήταν εκείνος που την παρότρυνε να φτάσει μέχρι τέλους την καταγγελία της.

«Έβλεπα από την τηλεόραση αυτά που γινόντουσαν. Πήρα την κόρη μου και της είπα ότι ο κ. Φιλιππίδης έχει θέματα. Και μου είπε ότι είμαι κι εγώ ένα από τα θύματα. Έχω πάρει δικηγόρο. Στην αρχή το είδα κάπως. Αισθητικώς δε μου άρεσε. Όχι της κόρης μου, όλη η ιστορία. Όταν μίλησα μαζί της και μου είπε τι συνέβη κυρίως μετά το περιστατικό την προέτρεψα να συνεχίσει την καταγγελία» κατέθεσε ο μάρτυρας.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock