Επικαιρότητα

Μετρό Θεσσαλονίκης: Ενθουσιασμός του επιβατικού κοινού – Οι φωτογραφίες και οι αντιδράσεις

Τα κινητά τηλέφωνα σε χέρια πολιτών πήραν φωτιά για να τραβηχτούν οι απαραίτητες φωτογραφίες σήμερα, μερικές δεκάδες μέτρα από την επιφάνεια της Θεσσαλονίκης, μέσα στις αστραφτερές εγκαταστάσεις των υπόγειων σταθμών Μετρό που αποκτά η πόλη.

Μια πρώτη εμπειρία εισόδου σε συρμό ως εν δυνάμει επιβάτες του Μετρό της πόλης είχαν σήμερα κάτοικοι της Θεσσαλονίκης που ξεναγήθηκαν στο πλαίσιο της διήμερης δράσης Thessaloniki Open House 2022 σε τμήματα του έργου που εκτελείται στην πόλη.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων σε σημεία αρχιτεκτονικού και κατασκευαστικού ενδιαφέροντος που αποτελεί στόχευση του συγκεκριμένου διεθνούς θεσμού που αποσκοπεί στην ανάδειξη και προώθηση της αρχιτεκτονικής, οι πολίτες απαθανάτισαν εαυτούς ως επιβάτες του μετρό όταν επέλεξαν να επισκεφτούν το αμαξοστάσιο της Πυλαίας και να επιβιβαστούν σε αυτόματο συρμό. Ο συγκεκριμένος εκτελεί κατά τη διάρκεια των δοκιμών τη διαδρομή ως τον σταθμό Παπάφη που ήταν και το δεύτερο επισκέψιμο σημείο της βασικής γραμμής.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock